Τελευταια Νεα

10 Οκτ 2013

Pre Game 2ου ομίλου Β' ΕΠΣΝΑ - 3η αγωνιστική


Pre Game 2ου ομίλου Β' ΕΠΣΝΑ
3η αγωνιστική


Ανανεώνεται διαρκώς...


Η Θύελλα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας φιλοξενείται στην έδρα του Κεραυνού Μυρτιάς. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Ρεπανίδας και Δεληγιάννης που εξέτισαν την ποινή τους.


Νικηφόρα συνεχίζει το τρένο που λέγεται Θέρμιος Απόλλων... Αήττητος για την νέα χρονιά ο Θέρμιος φιλοξενείτε από την Παντάνασσα για το τοπικό ντέρμπι. Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα του Θέρμου.

Άσχημα ξεκίνησε την νέα χρονιά ο Αχιλλέας. Η ομάδα της Γραμματικούς έχει γνωρίσει ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Μπανάκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Φόρη Ζωγράφο.


Με φόρα από το διπλό από τον Αστέρα Καμαρούλας έρχεται ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου. Το συγκρότημα του Γιώργου Γιάκου φιλοξενεί τον ΑΟ Ελαιοφύτου χωρίς τον αμυντικό Σίφη Μπούσγο που είναι τραυματίας.





Χωρίς τους τραυματίες Πιστιόλη Τάσο, Αρκουμάνη Διονύση και Κοντογούρη Χρήστο θα παραταχθεί απέναντι στην γηπεδούχο Σκουτερά το συγκρότημα του Αγγελου Πανέτα.


Με πολλά παράπονα επέστρεψε η ομάδα του Μπουλιέρη από το Θέρμο... Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου δεν θα έχει τον τιμωρημένο Θανάση Συσσοβίτη.


Μία νίκη και μία ήττα έχει στην πλάτη του ο ΠΑΟ Καλυβίων. Επιστρέφει ο Γιωτόπουλος ενώ απών θα είναι ο Γρέντζελος.


Επιστρέφει ο Νικόλαος Σαλαούνης.


Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα του Δημήτρη Χήρα. Μοναδικός μακροχρόνιος τραυματίας ο Αλέξανδρος Κοκκώνης που θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την ερχόμενη βδομάδα.




Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την Γραμματικού η ομάδα της Παντάνασσας φιλοξενεί το Θέρμο στο τοπικό ντέρμπι και θέλει να κάνει το 3χ3. Το συγκρότημα του Θεοδόση Κόκκοτου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ντζιάνη Δημήτρη. Επιστρέφει όμως ο Σάκης Λάμπρου απ τον τραυματισμό του, που είχε απ το προηγούμενο ματς μιας και προπονήθηκε κανονικά .





« PREV
NEXT »