Τελευταια Νεα

27 Απρ 2014

Πρωταθλήτρια Προπαίδων η Ακαδημία Μεσολογγίου

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος προπαιδων (Α' ομίλου) βρίσκοντας την Ακαδημία Μεσολογγίου να φιγουράρει στη πρώτη θέση και να κατακτά το πρωτάθλημα Α' ομίλου με την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Νέων Ναυπάκτου.

Η Ακαδημία Μεσολογγίου ξεκίνησε παρά πολύ δυνατά το παιχνίδι και έδειξε από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα. Η ομάδα του ρουμάνου τεχνικού Διακονου Λουτσιαν με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, συνεχές pressing και πολλούς αυτοματισμούς και βγάζοντας πολλές φάσεις στην εστία των αντιπάλων, προηγήθηκε στο 18' με τον Φραγκούλη μετά από κάθετη πάσα του Συρρου γράφοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Πριν το γκολ στο 10' ο Μακκα στέλνει με κεφάλια στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παλιατσας Μ. Χάνει μοναδικό τετ-α-τετ στο 13'.
Στο 22' και μετά απο αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Ακαδημίας ο Χοχτουλας με ωραίο σουτ γραφεί το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση και στο 24' ο Συρρος φεύγει μόνος του απο πλάγια αριστερά, πλασάρει και η μπάλα βρίσκει το κάθετο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα Γιαννόπουλου, έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Νέων Ναυπάκτου δημιούργησε μια- δυο ευκαιρίες με ατομικές προσπάθειες του πολύ καλού Ζερβουλακου στο 35' και 42'.
Παιχνίδι περισσότερο κέντρου και από τις δυο ομάδες, η Ακαδημία Μεσολογγίου δε με τι εσωτερικές αλλαγές που έκανε: Συρρος στο κέντρο και Μακκα στην κορυφή της επίθεσης ισορρόπησε το παιχνίδι και το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με τους Σαλαπα, Μακκα και Σταθελακη.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Στυλιαρα βρήκε τους παίχτες της Ακαδημίας Μεσολογγίου να πανηγυρίζουν με τον προπονητή τους και τους παράγοντες της ομάδος.
Δεν υστέρησε κανείς απ την Ακαδημία, ενώ απο τους Νέους Ναυπάκτου διακρίθηκαν οι Γιαννόπουλος, Τσουκαλάς, Χοχτουλας και Ζερβουλακος.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι η ομάδα του Μεσολογγίου ήρθε πρώτη και αήττητη καταγράφοντας 13 νίκες και μια ισοπαλία.
Το διαιτητικό τρίο Στυλιαρας - Λιονας- Σουζας ήταν πολύ καλό.
Συνθέσεις ομάδων:
(Νέοι Ναυπάκτου) Γιαννοπουλος, Δημακης, Μπιμπας, Σταϊκος, Ζερβουλακος, Σινης, Τσουκαλας, Κοσεανδιανος, Δουκιλλης, Χουχτουλας, Ζαρνομητρος.
Αγωνίστηκαν επίσης: Δημητροπουλος, Τσουνης, Βαρελας, Ραμμος, Τσιακουμης, Τραγουλιας, Καλτσης
(Ακαδημία Μεσολογγίου) Κουρτης, Παλιατσας Γ, Κουλουρης, Κουτσοθοδωρος, Βασιλειου, Δημαρας, Φραγκουλης, Μακκα, Μανετας, Παλιατσας Μ. Συρρος.
Αγωνίστηκαν επίσης: Αρνακης, Γρηγορακης, Σαλαπας, Διακονου, Σταθελακης.
http://www.aitosports.gr/
« PREV
NEXT »