Τελευταια Νεα

27 Απρ 2014

Γιώργος Ζαπαντιώτης: Να βγούμε πρώτοι και μετά βλέπουμε τι θα γίνει

Ο Θέρμιος Απόλλων κέρδισε την Ένωση Ευηνοχωρίου και ο Γιώργος Ζαπαντιώτης δήλωσε στο olatagoal.gr πως η ομάδα του θα κυνηγήσει την πρώτη θέση στα play - off της Β΄ Κατηγορίας και θα δει αν τελικά θα κατακτήσει την άνοδο. Ο παίκτης προπονητής του Απόλλωνα μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα με την Ένωση και για το επόμενο παιχνίδι με τον Αμφίλοχο που θα είναι διαφορετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ξεκίνημα με νίκη σε μια διαδικασία που δεν ξέρουμε αν τελικά θα έχει νικητή.

Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να κερδίζουμε και βλέπουμε τι θα γίνει. Τουλάχιστον να έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας. Ότι προσπαθήσαμε, βγήκαμε πρώτοι και πλέον περιμένουμε.

Δείξατε πιο έτοιμοι και είχατε πολλές ευκαιρίες. Πως κρίνετε το γεγονός αυτό;
Εμείς είχαμε ετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι όλοι μαζί. Ήμασταν προετοιμασμένοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά να μπούμε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Ξέραμε ότι αν χάναμε δε θα υπήρχε μεγάλο περιθώριο. Θα είχαμε λίγες πιθανότητες. Πλέον κοιτάμε το ματς με τον Αμφίλοχο.

Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι με τον Αμφίλοχο;
Σίγουρα διαφορετικό ματς, αλλά ένα παιχνίδι είναι. Μετράει ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, ποιος θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και ποιος θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα κάνει. Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς.

Άνθρωποι ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση είπαν πως σε αυτή θα μπορούσαν να βρίσκονται ο Απόλλων ή η Ένωση. Σας βρίσκει σύμφωνο αυτή η άποψη;

Δεν έχω πλήρη εικόνα, γιατί εγώ ήρθα στην ομάδα το Φεβρουάριο. Δεν ξέρω τι είχε συμβεί στο προηγούμενο διάστημα και ποιες ομάδες ήταν καλύτερες. Βλέποντας όμως τι γίνεται θα έλεγα ότι θα μπορούσε το Θέρμο να είναι στην πρώτη θέση.
« PREV
NEXT »