Τελευταια Νεα

27 Απρ 2014

Μελέτης Πατρινός: Καλύτερος και πιο έτοιμος ο Θέρμιος Απόλλων

Ο τεχνικός της Ένωσης Ευηνοχωρίου Μελέτης Πατρινός δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα με το Θέρμιο Απόλλωνα στο olatagoal.gr πως ο αντίπαλός ήταν καύτερος και πιο έτοιμος στο παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας του Ευηνοχωρίου δε στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, τονίζοντας πως τα πράγματα ήταν δύσκολα για την Ένωση, η οποία όπως παραδέχτηκε μπορεί με μία δύο προσθήκες να είναι στην Α΄ Κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κακό ξεκίνημα για την Ένωση Ευηνοχωρίου. Πως κρίνετε το γεγονός αυτό;
Ήταν κακό ξεκίνημα, αλλά ο καθένας παίρνει στη ζωή αυτό που του αξίζει. Όταν δε δουλεύεις τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Εμείς δουλέψαμε καλά μέσα στο χρονιά, όμως για το παιχνίδι αυτό είχαμε όλους τους παίκτες μόνο στην τελευταία προπόνηση. Το Θέρμο έπαιξε καλύτερη μπάλα, ήταν πιο οργανωμένη ομάδα. Για μας ήταν επιτυχία που φτάσαμε στα μπαράζ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο αγώνας που έκαναν τα παιδιά δεν ήταν καλός. Εμείς έχουμε καλούς παίκτες, με την ομάδα του Λυκείου του Ευηνοχωρίου να φτάνει στον τελικό με 8 παιδιά από την Ένωση. Σήμερα έπαιξαν 4 μικροί και 4 ήταν στον πάγκο και εκεί θα στηριχτούμε.

Θεωρείτε κομβικά σημεία του αγώνα τις φάσεις που χάσατε στο 16΄ και μετά τη μείωση του σκορ σε 3 - 1;
Το Θέρμο ήταν καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα από μας. Είχαν ευκαιρίες. Είδα και στον αγώνα με το Παναιτώλιο, ότι ήταν μια ομάδα προπονημένη και οργανωμένη. Εμείς δεν είχαμε πολλούς παίκτες στις προπονήσεις. Στην αρχή είπα να μη φάμε πολλά γκολ. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε καλό υλικό, αλλά μετά το 70΄ ουσιαστικά η ομάδα ήταν σε αποσύνθεση. Είναι θέμα δουλειάς. Την Τρίτη είχαμε 8 παίκτες στην προπόνηση και δεν ήξερα τι να κάνω στα παιδιά. Εμείς φέτος όταν παίξαμε στο Κύπελλο με τη Ναύπακτο παρουσιάσαμε μια καταπληκτική εικόνα. Ομάδας Α΄ Κατηγορίας. Μια ομάδα με τρεξίματα, με φάσεις και ευκαιρίες. Και ο Ναυπακτιακός κατέκτησε το Κύπελλο. Σήμερα αυτή δεν ήταν εικόνα. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, αλλά είχα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Απευθυνόμαστε όμως σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δε μπορείς να πιέσεις. Τους λες ότι θα είναι κόσμος, κάμερες, αλλά μέχρι εκεί. Δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Είναι εύκολο να μπουν οι παίκτες σε μια διαδικασία που μπορεί να μην υπάρξει τελικά νικητής;

Αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή. Ότι μπορεί ο δεύτερος να δώσει αγώνες μπαράζ ίσα ίσα για να τους δώσει. Αν δε μείνει η Α.Ε.Μ. και δεν ανέβει ο Όμηρος δε θα υπάρχει σημασία. Και βλέπω δύσκολο να γίνει η αναδιάρθρωση, κάτι που πρέπει να γίνει. Γιατί ομάδες όπως το Θέρμο πρέπει να βρίσκονται στην Α΄ Κατηγορία. Και εμείς πρέπει να δουλεύουμε σωστά και με τα Παιδικά Τμήματα, γιατί δε μπορείς να πληρώνεις ποδοσφαιριστές. Πέρσι δουλέψαμε σε αυτό, για να δημιουργηθεί η βάση και φέτος είχαμε 10 - 12 παίκτες από το Ευηνοχώρι από τους οποίους οι 8 ήταν μικροί. Εκτός από τον Κώστα το Βλάχο και τον Κωνσταντάρα οι υπόλοιποι έπαιξαν πέρσι στο δεύτερο γύρο. Τα σημάδια φάνηκαν στο γήπεδο και αν υπήρχαν και κάποιες καλές συγκυρίες θα μπορούσαμε να είμαστε και πρώτοι. Μέχρι το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου ήμασταν πολύ καλοί.

Άνθρωποι ομάδων που κατέκτησαν την άνοδο παραδέχτηκαν ότι ουσιαστικά ένα δύο παιχνίδια έκριναν την πρωτιά και καλές ομάδες δίνουν μπαράζ. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη;

Σίγουρα συμφωνώ. Η Ένωση με μία δύο προσθήκες θα μπορούσε να σταθεί στην Α΄ Κατηγορία. Το απέδειξε στο Κύπελλο όπου κέρδισε τον Αστέρα και έχασε από τη Ναύπακτο στο 95΄. Κι άλλες ομάδες από τον Όμιλο του Αγρινίου ειδικά θα μπορούσαν. Η Μυρτιά για παράδειγμα είναι καλή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο παίρνεις όμως αυτό που σου αξίζει. Όταν παίζεις με αντιπάλους ποδοσφαιριστές όπως ο Ζαπαντιώτης πρέπει να υπερβάλλεις εαυτό. Εμείς πιστεύω την επόμενη χρονιά θα είμαστε καλύτεροι. Είναι όμως και θέμα Ενώσεως. Για παράδειγμα η Α2 που έγινε πριν από κάποια χρόνια ήταν μια Κατηγορία που έδειξε ότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες πέρα από τις 14 της Α΄.
« PREV
NEXT »