Τελευταια Νεα

26 Απρ 2014

Με το δεξί στα play - off ο Θέρμιος Απόλλων

Στο ξεκίνημα των play - off ανόδου της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ ο Θέρμιος Απόλλων κέρδισε με 4 - 1 την Ένωση Ευηνοχωρίου και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στην Α΄ Κατηγορία. Για να συμβεί αυτό η ομάδα του Γιώργου Ζαπαντιώτη πρέπει να κερδίσει την Τετάρτη τον Αμφίλοχο, όμως πρέπει ακόμα να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική η Α.Ε. Μεσολογγίου και να πάρει την άνοδο ο Όμηρος Νεοχωρίου. Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου η ομάδα του Θέρμου έπαιξε πολύ καλά και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 2΄ ο Καρβελάς βρέθηκε απέναντι στο Δασκαλάκη, όμως ο τερματοφύλακας της Ένωσης έδιωξε το σουτ. Στο 9΄ μετά από κάθετη πάσα του Ζαπαντιώτη ο Μερσιώτης πέρασε και το Δασκαλάκη, όμως άνοιξε το κοντρόλ και απομάκρυναν οι αμυντικοί της ομάδας του Ευηνοχωρίου. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Δασκαλάκης απέκρουσε το σουτ του Διαμαντή Κόκοτου από αριστερά και στο 10΄ η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαπαντιώτη. Στη συνέχεια η ομάδα του Ευηνοχωρίου ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 16΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη ο Βλάχος έπιασε το σουτ και ο Κούντρας έδιωξε δύσκολα. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κωνσταντάρα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελευθεριάδη πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο Θέρμιος Απόλλων είχε την υπεροχή και στο 37΄ ο Κορομηλάς πέρασε τη μπάλα στον Κόκοτο που τη γύρισε στον Καρβελά και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1 - 0. Στο 42΄ ο Ζαπαντιώτης πέρασε τη μπάλα κάθετα στον Κορομηλά που βρήκε το Μερσιώτη αμαρκάριστο, όμως το σουτ που έκανε βρισκόμενος απέναντι από το Δασκαλάκη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 44΄ ο Γιαννής έδιωξε τη μπάλα μετά από γύρισμα του Καρβελά και στο 45΄ ο Καρβελάς έπιασε το σουτ από αριστερά απέναντι στο Δασκαλάκη στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 49΄ ο Καρβελάς έπιασε το σουτ και ο Βλάχος απομάκρυνε τη μπάλα λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και δευτερόλεπτα αργότερα ο Δασκαλάκης απέκρουσε το σουτ του Κόκοτου, όμως η μπάλα κατέληξε στο Μερσιώτη που με κοντινό πλασέ έκανε το 2 - 0. Στο 51΄ ο Κούντρας απέκρουσε το σουτ του Κωνσταντάρα και στο 52΄ ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Καρβελά. Στο 55΄ ο Κοκώνης Κ. βρήκε τον Κούκο μέσα στην περιοχή, το πρώτο σουτ κόντραρε, όμως η μπάλα βρέθηκε ξανά στα πόδια του και με δεύτερο σουτ έκανε το 3 - 0. Στο 56΄ το σουτ του Καρβελά πέρασε άουτ και στο 59΄ μετά από πάσα του Καρβελά ο Κόκοτος έπιασε το σουτ, όμως ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 62΄ η ομάδα του Μελέτη Πατρινού έχασε την ευκαιρία να μειώσει όταν μετά τη σέντρα του Ελευθεριάδη ο Αλεξανδρόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Κούντρα. Στο 65΄ όμως ο Αλεξανδρόπουλος με κεφαλιά βρήκε το Βλαχογιάννη που με πλασέ νίκησε τον Κούντρα και έκανε το 3 - 1. Στο επόμενο λεπτό η Ένωση έχασε την ευκαιρία να μπει για τα καλά στο παιχνίδι όταν ο Βλαχογιάννης βρήκε τον Ελευθεριάδη που έπιασε το σουτ από αριστερά, όμως ο Κούντρας έδιωξε με τις γροθιές. Στο 71΄ ο Ζαπαντιώτης βρήκε τον Κοκώνη Κ., αυτός γύρισε τη μπάλα στον Κόκοτο που έπιασε το σουτ, όμως ο Ελευθεριάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 74΄ το σουτ του Κοκώνη Κ. πέρασε άουτ και στο 77΄ ο Κορομηλάς βρήκε με σέντρα το Μερσιώτη, που με πλασέ απέναντι από το Δασκαλάκη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία. Στο 82΄ ο Κούκος έκανε ατομική προσπάθεια και με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 85΄ ο Κόκοτος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Στο 88΄ μετά από πάσα του Μερσιώτη ο Κορομηλάς έπιασε το σουτ με το Δασκαλάκη να διώχνει σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό μετά από πάσα του Κόκοτου ο Γιώργος Στεργίου πέρασε το Δασκαλάκη που τον ανέτρεψε με το Στυλιαρά να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κορομηλάς που διαμόρφωσε το τελικό 4 - 1.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Μελέτης Πατρινός): Δασκαλάκης, Γιαννής, Ελευθεριάδης, Γιερατσιάν, Βλάχος Κ., Πλαστήρας (55΄ Αλεξανδρόπουλος), Δημαράς Π. (46΄ Κανταρέλλος), Κωνσταντάρας, Σακελαρόπουλος, Βλαχογιάννης Κ., Τόλης Π. (50΄ Ντζιβανάκης).

ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Ζαπαντιώτης): Κούντρας, Λάμπος, Κοκώνης Κ., Κυριάκος, Κοκώνης Ε. (65΄ Πολύζος), Μερσιώτης, Ζαπαντιώτης, Κόκοτος Α., Κορομηλάς, Κούκος (87΄ Στεργίου Γ.), Καρβελάς (75΄ Ψηφής).
« PREV
NEXT »