Τελευταια Νεα

14 Μαΐ 2014

Βαριά ήττα Αρη Αιτωλικού....0-5 από Ατρόμητο Αχαϊας

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε ο Αρης Αιτωλικού από τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο Αχαϊας για την  29η αγωνιστική στο γήπεδο του Μεσολογγίου.

Το φίλμ του αγώνα:
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το "καλημέρα" καθώς μόλις στο 2' ο Ντόμας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκάτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 18'  ο Λαθύρης από δεξιά έκανε σέντρα και ο Γκάτσης ξανά με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 0-2. Ο Ατρόμητος έκανε το 0-3 στο 33' με σουτ του Λαθύρη. Ο Αρης έχασε ευκαιρία να μειώσει στο 39' όταν ο Γαβρίνας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά πριν τελειώσει το α' ημίχρονο σουτ του Μπαρμπαρούση μπλόκαρε ο Τζουραμάνης.
Στο 60' κόρνερ από δεξιά του Καβαλλιέρη κεφαλιά Τουρλίδα στο κάθετο δοκάρι με τον Τουρλίδα να 
Άρης Αιτωλικού: Ρόκκος (87΄Βελτσίστας), Βαλμάς, Μακρής (54΄ Αρέτας), Τουρλίδας, Βασιλάρης, Μπερερής, Καβαλιέρης, Παλιάτσας, Γαβρίνας, Μπαρμπαρούσης (85΄ Δούρος), Κολοβάκης.
Ατρόμητος Αχαϊας: Τζουραμάνης, Τρίγκας Α, Σιδέρης, Ζέλιος, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος (46΄Γραμματικόπουλος), Τρίγκας Ν, Ντόμας (46΄Βέργας), Γκάτσης (67΄Σαμπανέι), Βαβάτσικος, Λαθύρης.

« PREV
NEXT »