Τελευταια Νεα

2 Μαΐ 2014

Χρήστος Στεργίου: Αυτά τα παιδιά άξιζαν μια επιτυχία

Ο πρόεδρος του Θέρμιου Απόλλωνα Χρήστος Στεργίου μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ δήλωσε πως τα παιδιά της ομάδας άξιζαν μια επιτυχία έστω και στη διαδικασία αυτή. Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως ο στόχος του Απόλλωνα είναι η άνοδος και η καθιέρωση και αν αυτό δε συμβεί φέτος, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα με την Α.Ε.Μ. και τον Όμηρο, τότε θα γίνει η προσπάθεια την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως κρίνετε τη φετινή χρονιά για την ομάδα σας;
Είναι μια χρονιά που έκλεισε με μια επιτυχία. Έστω και πρώτοι στα μπαράζ. Δουλέψαμε από τις 5 Αυγούστου, κάναμε προσπάθεια και πιστεύω ότι τα παιδιά άξιζαν αυτή την επιτυχία. Πιστεύαμε ότι θα πάρουμε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα, δεν έγινε αυτό και έγινε στα μπαράζ. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και με την Α.Ε. Μεσολογγίου και με τον Όμηρο για να μπούμε κι εμείς στην καλή Κατηγορία του Νομού μας.

Εσείς κάνατε αυτό που έπρεπε, αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι σας. Θεωρείτε ότι η ομάδα αξίζει να είναι στην Α΄ Κατηγορία;
Σίγουρα πρέπει να είναι στην Α΄ Κατηγορία. Αυτό θέλαμε και δουλέψαμε γι' αυτό. Πιστεύω ότι καταφέραμε αυτό που έπρεπε, αλλά πλέον είναι στα πόδια άλλων.

Αν τελικά δε συμβούν αυτά τα δύο τι θα έχει κοστίσει;
Αν τελικά δε γίνει θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά να ανεβούμε. Ο στόχος είναι ένας. Όχι απλά να ανεβούμε, αλλά να καθιερωθούμε στην Α΄ Κατηγορία.

Ήταν τελικά ένα παιχνίδι αυτό που έκρινε την πρώτη και τη δεύτερη θέση;
Σίγουρα ναι. Το παιχνίδι που έκρινε τα πάντα ήταν αυτό στο Παναιτώλιο. Και δίκαια ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κέρδισε και κατέκτησε την άνοδο.

Αυτό το γεγονός είναι άδικο για την προσπάθεια ενός χρόνου;

Είναι άδικο πιστεύω. Να κρίνεται μια χρονιά σε ένα αγώνα. Όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, έδωσαν την ψυχή τους και ελπίζω και για τους παίκτες και για εμένα προσωπικά να πάνε καλά τα πράγματα και να αγωνιστούμε στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
« PREV
NEXT »