Τελευταια Νεα

17 Μαΐ 2014

Κουτρομάνος: "Ηθελα την ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω"

Αρκετά χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κουτρομάνος, ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό. Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στα "καναρίνια", ο Αγρινιώτης άσσος με αποκλειστικές δηλώσεις του στο panetolikos24, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση της υπόθεσής του. 


Παράλληλα, ο Κουτρομάνος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και τον προπονητή του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Επίσης, ο έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις παικτών, τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός δεν επηρεάζεται, αφού πάνω από είναι η ομάδα και όχι τα πρόσωπα.

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Δημήτρη Κουτρομάνου στο panetolikos24:



-Σήμερα ανανέωσες την συνεργασία σου με τον Παναιτωλικό. Πως νιώθεις γι αυτό;


"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα ένα χρόνο στον Παναιτωλικό. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ και έγινε. Ξέχωρα ότι είμαι Αγρινιώτης και ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που υποστηρίζω, ήθελα την ευκαιρία τώρα που είμαι καλά να αποδείξω τι αξίζω. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα γι αυτό και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο και τον προπονητή, γιατί με εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια φορά. Ελπίζω, να τους βγάλω ασπροπρόσωπους".

-Αφού επανήλθες πλήρως, στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκες σε οχτώ παιχνίδια. Θέλω να μου πεις πως κρίνεις την φετινή πορεία του Παναιτωλικού:

"Κάναμε καλή σεζόν και πετύχαμε το στόχο μας άνετα. Παραμείναμε στη Σούπερ Λίγκα δίχως να κινδυνέψουμε ούτε στιγμή. Σε αρκετά παιχνίδια παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ειδικά εντός, όπου είχαμε φτιάξει ένα απόρθητο κάστρο με την βοήθεια του κόσμου μας. Πήραμε αποτελέσματα από τις μεγάλες ομάδες και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Με λίγη τύχη παραπάνω και με λίγο καλύτερη διαιτητική αντιμετώπιση, νομίζω πως θα μπορούσαμε να ήμασταν στην έκτη θέση της βαθμολογίας".

-Μέχρι στιγμής αρκετοί βασικοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν κι άλλοι. Πόσο πιστεύεις ότι επηρεάζει αυτό;


"Σίγουρα, είναι απώλεια να φεύγουν βασικοί παίκτες από μια ομάδα. Παρόλα αυτά, πάνω από όλα είναι η ομάδα, ο Παναιτωλικός. Ο Παναιτωλικός είναι πάνω από πρόσωπα. Πολλοί έρχονται, άλλοι φεύγουν η ομάδα και τα ιδανικά της παραμένουν ίδια. Νομίζω πως με τη δουλειά που θα κάνουμε το καλοκαίρι αλλά και με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο".

-Ποιος είναι οι φιλοδοξίες σου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν;
"Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, το βασικό αγαθό είναι η υγεία. Από εκεί κι έπειτα, εύχομαι την ερχόμενη χρονιά η ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα. Κάθε χρόνο ο Παναιτωλικός ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι. Αυτό ελπίζω να κάνουμε και του χρόνου".

http://panetolikos24.blogspot.gr/

« PREV
NEXT »