Τελευταια Νεα

16 Μαΐ 2014

Σίλβα Τζούνιορ: Να κλείσω την καριέρα μου στον Παναιτωλικό

Να κλείσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, έχει σαν στόχο ο Τζούνιορ, όπως μας τόνισε (Sportnetcy.com), στην συνέντευξη που μας έδωσε. Παράλληλα μας μίλησε και για άλλα ενδιαφέροντα πράγματα...

Δηλώσεις στον Ευθύμη Παπανικολάου

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζούνιορ στο Sportnetcy.com:

-Η σεζόν τελείωσε επιτυχημένα για τον Παναιτωλικό. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορούσε το κάτι παραπάνω;
"Πάντα μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Πιστεύω όμως ότι την φετινή σεζόν, πραγματοποιήσαμε μια καλή σεζόν, τερματίζοντας σε σχετικά καλή θέση και παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας σεζόν. Είμαι σίγουρος, ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Παίκτες, προπονητές και παράγοντες, είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που κάναμε".

-Ποιοι είναι οι στόχοι του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν;

"Θέλουμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι και έτσι ο στόχος μας είναι τη νέα σεζόν να είμαστε ακόμη πιο ψηλά από ότι φέτος".

-Πιστεύεις ότι μπορεί ο Παναιτωλικός να κατακτήσει και μια θέση που θα του δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο;
"Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει και αυτή η ώρα, όπου η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση".

-Έφυγαν πολλοί παίκτες από την ομάδα. Πιστεύεις ότι τη νέα σεζόν, τα "καναρίνια" θα είναι βελτιωμένα;
"Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή και του προέδρου. Έχουν εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ότι καλύτερος για τον Παναιτωλικό".

-Μιας και μιλήσαμε για τον πρόεδρο και τον προπονητή, θέλω την άποψη σου για αυτούς...
"Είμαι εδώ ενάμιση χρόνο και είμαι ευχαριστημένος από όλα όσα έχω ζήσει και ειδικότερα από τον πρόεδρο και τον προπονητή μου, οι οποίοι κάνουν πολύ καλή δουλειά".

-Έχεις σαν στόχο να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναιτωλικό;
"Είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Αυτή την στιγμή περιμένω να δω αν τελικά θα μείνω στην ομάδα, κάτι που θα αποφασίσουν ο πρόεδρος και ο προπονητής μου. Εμένα όμως είναι ένα όνειρο μου να κλείσω την καριέρα μου στον Παναιτωλικό και μόνο ο Θεός ξέρει, αν θα πραγματοποιηθεί".

-Τέλος, θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναιτωλικού...
"Για τον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ, ευχαριστώ και ευχαριστώ για όλη αυτή την αγάπη που μου έχει δώσει όσο βρίσκομαι στον Παναιτωλικό".


πηγή: www.sportnetcy.com
« PREV
NEXT »