Τελευταια Νεα

6 Νοε 2014

Νίκος Μιμηγιάννης: Η δικαίωση έρχεται όταν πετυχαίνεις το στόχο σου

Μετά το παιχνίδι με την Α.Ε. Μεσολογγίου για το Κύπελλο ο τεχνικός της Φλόγας Παλαιομάνινας Νίκος Μιμηγιάννης μίλησε για μια δίκαιη νίκη, όμως ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί δικαίωση για κάτι, καθώς η δικαίωση στο ποδόσφαιρο έρχεται στο τέλος όταν πετυχαίνεις το στόχο σου. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα βελτιώνεται, όμως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μιμηγιάννη:

Κόουτς πρώτο παιχνίδι της ομάδας στη φυσική της έδρα και μια σπουδαία νίκη - πρόκριση απέναντι σε μια ιστορική ομάδα.

Ήταν ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος. Ήρθαμε να παίξουμε στη φυσική μας έδρα σε ξερό γήπεδο, γιατί μας το επιτρέπει η προκύρηξη του Κυπέλλου και δώσαμε και ευκαιρία σε παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Πιστεύω βάσει εικόνας τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, παρόλο που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής και έφτασαν σε αυτή τη δίκαιη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είχε φάσεις, παρότι ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος για να παίξουν αυτές οι δύο ποιοτικές ομάδες.

Μια ήττα με 3 - 0 σας έφερε στη Φλόγα. Τώρα μια νίκη με το ίδιο σκορ σας δικαιώνει ουσιαστικά μετά από μικρό διάστημα;
Δεν υπάρχει τέτοια δικαίωση στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο δουλεύεις κάθε μέρα, βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δικαίωση είναι όταν στο τέλος πετυχαίνεις το στόχο σου. Ένα παιχνίδι είναι απλά ένα παιχνίδι σε αυτό το μαραθώνιο. Και δεν ήταν για το πρωτάθλημα, όμως βοηθάει αρκετά ψυχολογικά.

Βελτίωση υπάρχει πάντως στην ομάδα.
Ναι είναι εμφανές ότι υπάρχει βελτίωση. Νομίζω ότι τα παιδιά αφομοιώνουν κάποια πράγματα, μπαίνουν στη φιλοσοφία μου, δουλεύουμε σε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και τα βγάζουμε στο γήπεδο.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε και δε θέλουμε δουλειά σαν ομάδα. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά σαν ομάδα, πιστεύω όμως ότι έχουμε τη δυνατότητα και χρόνο να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί.

Δυσκολεύει το πρόγραμμα και των προπονήσεων σας το γεγονός ότι μπαίνουν και άλλα παιχνίδια την Τετάρτη σε Κύπελλο;
Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ που μπορούμε να το διαχειριστούμε. Και στο παιχνίδι παίξανε 7 παιδιά για πρώτη φορά και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ μπορούν να ανταποκριθούν στα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.