Τελευταια Νεα

6 Νοε 2014

Η βράβευση του Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με την Ξάνθη στην ψηφοφορία που γίνεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και πριν από λίγη ώρα παρέλαβε το βραβείο του  στο Café ΠΑΝΘΕΟΝ και το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Η γωνιά της τύχης» του προέδρου της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστου Κουτσομπίνα, που είναι χορηγός της ομάδας.
Στις δηλώσεις του ο Λούκας Βιγιαφάνιες τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την απόδοσή μου βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους και στα επόμενα παιχνίδια. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσπαθήσω να πάμε την ομάδα ψηλά και να πάρω ξανά το βραβείο».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Κουτσομπίνας που έκανε την απονομή στον Αργεντίνο μέσο δήλωσε:  «Συγχαρητήρια στον Λούκας Βιγιαφάνιες, για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Παναιτωλικός έχει βρει το δρόμο του και έχει ανοδική πορεία. Είναι μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται υπομονή για να φτάσει εκεί που αξίζει. Εμείς οι επιχειρηματίες της περιοχής είμαστε κοντά στην ομάδα να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Παναιτωλικό, που με την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία βοηθάει και εμάς».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.