Τελευταια Νεα

6 Δεκ 2014

Ισόπαλοι 0-0 Ολυμπιακός Παν/λίου και Νέος Θέρμιος Απόλλων

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου και ο Νέος Θέρμιος Απόλλων ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Οι "ερυθρόλευκοι"  ήταν αυτοί που έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 10' ο Κώστας Κοκώνης επιχείρησε ντρίπλα κάτω από τη σέντρα όπως επιτίθονταν η ομάδα του, ο Βδουκάκης έκλεψε και λίγο έξω από την περιοχή πάσαρε στον Μάκο ο οποίος μπήκε από πλάγια αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή, άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα ο Κώστας Κοκώνης να διορθώσει το λάθος του και με τάκλιν να διώξει σε κόρνερ. Στο 36' αδύναμο σουτ του Αδ.Κόκκοτου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στο 50' Φάουλ του Βδουκάκη ο Παπαστέλιος διώχνει με κεφαλιά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή καθώς ο τερματοφύλακας Σαγώνας ήταν εξουδετερωμένος και ανήμπορος να αντιδράσει.Στο 66' σουτ του Τσοπανά έξω από την περιοχή ήταν αδύναμο και πέρασε άουτ. Στο 73' η ομάδα του Θέρμου έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Τύμπας έκεν το πλασέ από την γωνία της μικρής περιοχής δεξιά με τον Κατσαβοχρήστο να του λέει "όχι" αποκρούοντας με τα πόδια. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάκος πάσαρε στον Κοντοπάνο που από την γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά θέλησε να πλασάρει τον Σαγώνα στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 85' ο Καλαντζής πάσαρε στον Μερσιώτη ο οποίος μόνος με τον Κατσαβοχρήστο πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 89' το πλασέ του καμζέλη από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από οριζόντιο δοκάρι ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Μάκου σε άδεια εστία στο 92'

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Κώστας Γιωτόπουλος): Κατσαβοχρήστος, Πανταζής, Λαμπαρακόπουλος, Γαρούφης, Αλπέντζος, Τσοπανάς (81' Παναγιωτόπουλος), Μάκος, Ντίνος, Κοντοπάνος, Βδουκάκης, Μπουκουβάλας (73' Καμζέλης)

Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος - Αλέξανδρος Κοντός): Σαγώνας, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ευθ., Μπέσσας (73' Κόκκοτος Ν.), Κόκκοτος Αδ., Παπαστέλιος, Μερσιώτης, Τύμπας, Καρβελάς (69' λ.τ. Καλαντζής)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.