Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2014

Νίκη Αστέρα με 2-1 επί της Αναγέννησης

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου το μεσημέρι της Κυριακής που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 επί της μέχρι πριν λίγες ώρες πρωτοπόρου του Α Ομίλου της Β κατηγορίας Αναγέννησης Θέρμου.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι που με την συμπλήρωση δυο λεπτών κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Σταθή Α, απόκρουση του Φωτόπουλου, το ριμπάουντ μέσα από την μικρή περιοχή ο Σταμάτης Κ, με σουτ θα κάνει το 1-0.
Παρά την ψυχρολουσία οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο και θα δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Φιλόπουλου ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς τόσο ο Μαραγιάννης Β όσο και ο Ζαπαντιώτης θα χάσουν τα άχαστα.
Πολύ καλή αμυντική λειτουργία ειδικά στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους, παίζοντας αρκετές φορές στα όρια το οφσάιντ τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων με επιτυχία.
Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με την πρωτοβουλία να την έχουν και πάλι οι φιλοξενούμενοι και να προσπαθούν να σοφαρίσουν το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.
Το ανέβασμα όσο περνούσε η ώρα και περισσότερων παικτών στα καρέ των γηπεδούχων θα δημιουργήσουν κενά πίσω στην άμυνα της Αναγέννησης, με αποτέλεσμα στο 80΄σε αντεπίθεση των γηπεδούχων από αριστερά θα βγει η σέντρα, με τον Sevaνα παίρνει όμορφα την μπάλα και να πλασάρει στην αντίθετη γωνία τον Φωτόπουλο και να κάνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 85΄θα έρθει η μείωση του σκορ για τους φιλοξενούμενους από τα έντεκα μέτρα, όταν ο ρέφερι του παιχνιδιού θα καταλογίσει το πέναλτι σε χέρι του Seva, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζαπαντιώτης και θα κάνει το τελικά 2-1.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Διοίκηση της Αναγέννησης Θέρμου προέβει σε ανακοίνωση με την όποια ευχαριστεί την ομάδα και το ΔΣ του Αστέρα Μεσολογγίου για την φιλοξενία στον αγώνα για την 10η Αγωνιστική.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος Βαλλιάνος και Κουτρουμάνος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Φιλόπουλος, Σακκαρέλης, Τσιγαρίδας, Κατσάνος, Σταθής Γ (46΄Παππάς), Γαντζούσης, Σταμάτης Κ (89΄Αντωνίου), Σταθής Α, Κατσαβός, Σταμάτης Ν (58΄Seva), Σαμαράς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: Φωτόπουλος, Καλλιακμάνης Δ (79΄Στρατόπουλος), Μαραγιάννης Γ, Ξανθόπουλος, Πολύζος (89΄ Καλλιακμάνης), Παπαθανάσης, Οικονόμου, Κούκος, Μαραγιάννης Β (54΄Μπούρδος), Γεωργίου, Ζαπαντιώτης.
Μιχάλης Δημητρίου
http://www.aitosports.gr/
Με ανακοινωσή της η διοίκηση της Αναγέννησης Θέρμου ευχαριστεί τον Αστέρα Μεσολογγίου για την φιλοξενία.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.