Τελευταια Νεα

8 Δεκ 2014

Εύκολα 3-0 η ΓΕΜ τον ΠΑΣ Ιωνικός 80

(φωτό αρχείου)
Εύκολη νίκη για τα κορίτσια της ΓΕ Μεσολογγίου με 3-0 σετ για την 6η αγωνιστική της Β κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΕ απέναντι στην νεοφώτιστη και νεανική ομάδα του ΠΑΣ Ιωνικού 80.
Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρέταξε το τεχνικό δίδυμο του Μεσολογγίου την ομάδα στο ξεκίνημα αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιες παίκτριες, αλλά να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες που μέχρι σήμερα δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ώστε να μπαίνουν και αυτές σιγά σιγά στο κλίμα.
Από την άλλη η νεοφώτιστη ομάδα του Αγρινίου ΠΑΣ Ιωνικός 80, με ένα άκρως νεανικό ροστερ, έδειξε πως αν υπάρξει υπομονή και θέληση απ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (διοίκηση – αθλήτριες και κόσμο) το μέλλον τους ανήκει.
Τα σετ: 25-15, 25-18. 25-11.
ΓΕΜ: (Λιάπης – Λιάπης) Πατσουράκη, Δερμιτζάκη, Μάνθου, Τζάνου. Ρώσση, Γουβέλη, Θεοδωράκη, Καστανά, Ζιώγκα (Λ), Λάζαρη, Μαγδαληνού, Παπανίκου.
ΙΩΝΙΚΟΣ 80: (Ασημακούλας) Σωτηρόπουλος, Γαλαζούλα, Ασημακούλα, Σταμούλη, Τσίγκου, Μολώνη (Λ), Ασλανίδη, Τζωρτζοπούλου, Σταμουλακάτου, Γκούβελου, Μπέτσα –Βέτσα, Τσιάρα.
ΥΓ. Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια της Γ.Ε.Μ την προσεχή Τετάρτη 10/12 στις 17:30 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου που θα αντιμετώπιση για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.