Τελευταια Νεα

6 Δεκ 2014

Μαρία Κορομηλά: "Εχουμε τη δυνατότητα να πάμε πολύ ψηλά"


Η παίκτρια του γυναικείου τμήματος handball του Παναιτωλικού, Μαρία Κορομηλά, μίλησε στο olatagoal.gr για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας της με τον Αργολικό, για το πως ξεκίνησε η φετινή χρονιά αλλά και για τους στόχους στο  πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
Η ομάδα ξεκίνησε με μια ήττα εκτός και μια νίκη εντός. Την 3η αγωνιστική αγωνίζεστε εκτός με τον Αργολικό. Τι ξέρετε για τον αντίπαλο;
Οτι ξεκινήσαμε με μια εκτός έδρας ήττα βοήθησε στο να συνεχίσουμε με μια εντός έδρας νίκη. Είδαμε τα λάθη μας και αυτό φάνηκε στο δεύτερο αγώνα παίρνοντας έτσι τους δύο βαθμούς. Οσον αφορά τον Αργολικό ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατή άμυνα.
Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση και τι πρέπει να προσέξετε;
Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα και φυσικά στο να τελειώνουμε τις φάσεις με γκολ έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την διαφορά τερμάτων και να παίξουν και τα νέα κορίτσια για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να βοηθήσουν μελλοντικά την ομάδα.
Ποιές είναι οι δυνατότητες της φετινής ομάδας και ποιός ο στόχος στο πρωτάθλημα;
Η φετινή ομάδα έχει τη δυνατότητα να πάει πολύ ψηλά. Στόχος  μας είναι να παίξουμε ωραίο handball και να τελειώσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Απέναντί σας θα βρείτε μια παλιά συμπαίκτρια, την Κωνσταντίνα Λουμπαρδιά. Πως νιώθεις που θα παίξεις αντίπαλή της;
Με την Κωνσταντίνα αγωνιστήκαμε μαζί πέρυσι. Είναι ωραίο και ταυτόχρονα παράξενο να συναντάς μια κοπέλα με την οποία πριν ένα χρόνο κάναμε μαζί προπόνηση δουλεύοντας σκληρά, ματώναμε στο γήπεδο έχοντας τον ίδιο στόχο και φέτος να είμαστε αντίπαλοι.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.