Τελευταια Νεα

5 Δεκ 2014

Κωνσταντίνα Λουμπαρδιά: "Εχω τις καλύτερες αναμνήσεις"

Με τη φανέλα του Αργολικού αγωνίζεται φέτος η Κωνσταντίνα Λουμπαρδιά μετά από δύο χρόνια στον Παναιτωλικό. Η Λουμπαρδιά την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπη της πρώην ομάδας της καθώς ο Αργολικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Σε δηλώσεις της στο olatagoal.gr τόνισε ότι η αναμέτρηση της Κυριακής θα κριθεί στην εμπειρία και στο πάθος για τη νίκη ενώ αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για τον Κυριακάτικο αγώνα και για τις αναμνήσεις που έχει από το πέρασμά της από τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο.

Πως ξεκινήσατε το φετινό πρωτάθλημα και ποιοί οι στόχοι της ομάδα σου για φέτος;
Εχουμε ξεκινήσει μέτρια. Στο πρώτο παιχνίδι ήρθαμε ισοπαλία και στο δεύτερο χάσαμε ενώ και στα δύο παιχνίδια στην μεγαλύτερη διάρκειά τους ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα και να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές και εμπειρίες οι μικρές παίκτριες της ομάδας γιατί αυτές είναι το μέλλον.
Την Κυριακή θα βρεθείς αντιμέτωπη με την πρώην ομάδα σου τον Παναιτωλικό αλλά θα και με τις μέχρι πέρυσι συμπαίκτριές σου. Ποιά τα συναισθήματα;
Αρχικά χαίρομαι που θα τους δω. Εχω άριστες σχέσεις με όλους. Παρόλα αυτά υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα καθώς αυτή τη φορά θα βρεθώ αντίπαλη.

Τον Παναιτωλικό τον γνωρίζεις καλά. Ο προπονητής και οι συμπαίκτριές σου τι σε ρωτούν για τον Παναιτωλικό; Εσύ τι τους είπες;
Είμαι μια γνώριμη ομάδα ο Παναιτωλικός καθώς την αντιμετώπισαν πέρυσι και δεν με ρώτησαν κάτι.
Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς;
Πιστεύω ότι θα κριθεί στην εμπειρία και στο πάθος για τη νίκη.
Τι αναμνήσεις έχεις από το πέρασμά σου από τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο;
Εχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Συνεργάστηκα με άψογους ανθρώπους. Το Αγρίνιο είναι μια πόλη όπου έχει ψηλά το άθλημα και τον Παναιτωλικό και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα ανεβεί εκεί που αξίζει.
Οι προσωπικοί σου στόχοι;
Προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου και να τελειώσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.