Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2014

Τεσσάρα Αλικυρναϊκού σε ΓΟΜ


Νίκη για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά με 4-0 το πρωί της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του ΓΟ Μεσολογγίου.
Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, μιας και ο τεχνικός του Αλικυρναϊκού Σταμάτης Σαρρής από την μια θέλησε να ξεκούραση βασικούς ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρία να αγωνιστούν και παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής μέχρι σήμερα, και από την άλλη η πολύ νεανική ομάδα του ΓΟΜ που κατέβηκε στο παιχνίδι με μόλις 13 παίκτες αποστολή δεν άφηναν περιθώρια ώστε κάποιος να πιστέψει ότι θα δει κάτι το ιδιαίτερο.
Το σκορ για του γηπεδούχους θα ανοίξει στο 20΄με σουτ ο Σαρρής , και αφού η μπάλα θα βρει σε πόδια αμυντικού και στο αριστερό δοκάρι για να καταλήξει στα δίχτυα.
Το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με μια αναγκαστική αλλαγή στο 37΄για την ομάδα του Αγίου Θωμά, με τον Παπανικολάου να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του μετά από μαρκάρισμα του Μπλαχούρα και στην θεση του να περναει ο Τριφιάτης Γ.
Στο 54΄θα είναι η σειρά του ΓΟΜ να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς στην θέση του τραυματία Μόκκας θα περάσει ο Καρελάκης.
Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για ένα δεύτερο τέρμα και θα τα καταφέρουν στο 57΄, κόρνερ από αριστερά του Βασιλείου στην καρδία της άμυνας, πιο ψιλά απ όλους ο Ζέρβας με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.
Στο 61΄ο Αλικυρναϊκός θα τριπλασιάσει τα έρματα του, σέντρα από δεξιά στην καρδία της άμυνας του ΓΟΜ από τον Σκαρλάτο, ο επερχόμενος Βασιλείου θα κάνει το σουτ και το 3-0 για την ομάδα του.
Το τελικό 4-0 θα διαμορφώσει στο 78΄ο Τριφιάτης με σουτ, μετά από όμορφη σέντρα του Κουφού από δεξιά.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ξύστρας Δ. Μωραΐτης και Κωνσταντάρας.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ: (Σαρρής) Χολέβας, Σαρρής, Μαρκουτσάς, Ζέρβας, Χολέβας Α, Μπαλαμπάνης, Βασιλείου (63΄Κάκκος), Σκαρλάτος, Δενδρινός, Κατσαβοχρήστος (46΄Κουφός), Παπανικολάου (λ.τ 37΄Τριφιάτης Γ).
ΓΟΜ: (Γουλής) Αντωνόπουλος, Παππάς, Τάσσος, Ιωάννου, Μπεκιάρης, Μπλαχούρας, Ακρίδας (46΄Αλεξανδρής), Γουλής, Ρόμπολας, Ρήγας, Μόκκας (λ.τ 54΄Καρελάκης).
Μιχάλης Δημητρίου
http://www.aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.