Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2014

Μοιράστηκαν βαθμούς ΑΕΚ και Αστέρας

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και Αστέρας Καμαρούλας έμειναν στο 1 - 1 στο γήπεδο Καραπαππά. Δύο γκολ, δύο δοκάρια, καλές ευκαιρίες και μία αποβολή σε ένα παιχνίδι που ήταν δυνατό, χωρίς όμως σε κανένα σημείο να γίνει αντιαθλητικό και είχε μεγάλη ένταση, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σημαντικός ο βαθμός για τους φιλοξενούμενους, που απέδειξαν ότι τους αδικεί η βαθμολογική τους θέση, ενώ οι "πρόσφυγες" έχασαν βαθμούς στην προσπάθεια να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 2ο λεπτό με φάουλ του Μικρόπουλου που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Φρούτζος και στο 6΄ το μακρινό σουτ του Σταματελόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 9΄ ο Στεφανίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο Ματσούκας υπέδειξε το πέναλτι και ο Δανιάς που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε το Βασιλόπουλο κάνοντας το 0 - 1. Στο 29΄ το σουτ του Σταματελόπουλου έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 33΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χήρα ο Ευθυμίου με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 35΄ ο Μαντόγλου βρήκε στην περιοχή τον Κυτούγια που έπιασε το σουτ και έδιωξε ο Φρούτζος και η μπάλα έφτασε στον Ευθυμίου που με πλασέ την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναγιωτόπουλος μετά την πάσα του Κυτούγια έπιασε το σουτ πλάγια μέσα στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Φρούτζου.
Οι φιλοξενούμενοι εχασαν τη μεγάλη ευκαιρια να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 61΄ με το Θάνο Αυγέρη να βγαίνει απέναντι στο Βασιλόπουλο, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Αστέρα ο Μικρόπουλος έπιασε το σουτ που εδιωξε ο Φρούτζος, όμως η μπάλα κατέληξε στον Καρδαρά που με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1. Στο 79΄ ο Αντωνόπουλος έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, ο Ροδίτης έβαλε το πόδι του και άλλαξε πορεία στην μπάλα, όμως οι αμυντικοί απομάκρυνας και στο 82΄ ο Φρούτζος απέκρουσε το σουτ του Μικρόπουλου. Στο 87΄ ο Κυτούγιας εκτέλεσε το φάουλ και ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βασιλόπουλου στο 90ο λεπτό.
Εξαιρετικός σε ένα πολύ δύσκολο διαιτητικά παιχνίδι ο Ματσούκας καθώς και οι βοηθοί του Καραπιπέρης και Κυριλής.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αρτέμης Ροδίτης): Βασιλόπουλος, Καρδαράς, Κολοβάκης (28΄ Χήρας), Ροδίτης (92΄ Μπαλάσκας), Αντωνόπουλος, Σταματελόπουλος, Μικρόπουλος, Μαντόγλου, Ευθυμίου, Κυτούγιας, Παναγιωτόπουλος (69΄ Αυγέρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Φρούτζος, Αριστόπουλος, Πιστιόλης Αν., Μήτσος, Δανιάς, Πιστιόλης Β., Καραπιπέρης, Παναγιωτόπουλος (66΄ Αυγέρης Γ.), Στεφανίδης (68΄ Χολιασμένος), Αυγέρης Αθ., Κωστακιώτης.

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Ο αστέρας σε πηγάδι κατουρησε και δεν ασχολείται κανένας?
    Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα από τα πιο ιστορικα σωματεία στο αγρίνιο και κανένα αθλητικό site δεν δίνει τ.ο παραμικρή σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. D peirazei..tous xalaei mallon I poreia t omadas..h mallon d eimaste omada you agriniou.eimaste ap to diastima

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.