Τελευταια Νεα

9 Νοε 2015

Με το δεξί τα λιοντάρια

Εύκολη ήταν η πρεμιέρα του Λέων Μεσολογγίου στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα του Ηλία Μούτσιου, που είχε ρεπό την 1η αγωνιστική, επιβλήθηκε στο κλειστό της Αμφιλοχίας του Ίναχου με 79 - 33.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πήραν διψήφια διαφορά. Το +19 του πρώτου ημιχρόνου έδινε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του Μεσολογγίου, που δεν άφησε το πόδι από το "γκάζι" και αύξανε συνεχώς της διαφορά μέχρι το τελικό +46. Ο Ηλίας Μούτσιος χρησιμοποίησε στο παιχνίδι και τους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα.
Πρώτοι σκόρερ για το Λέων ήταν οι Καραντινός και Κούσουλας με 17, ενώ ο Δάλλας είχε 14.
Τα δεκάλεπτα: 6 - 15, 11 - 21, 10 - 28, 6 - 15.
Τους πόντους της ομάδας του Ηλία Μούτσιου πέτυχαν οι: Γατσώρης 2, Βουκελάτος 1, Βορριάς, Δάλαρης, Καραντινός 17(3), Σιμώνης 9, Βραχάς 6, Δάλλας 14(1), Ζαχαρίου 2, Κούσουλας 17, Σαράντος 6, Βλαχογιάννης 2.
Στον επόμενο αγώνα ο Λέων φιλοξενεί την Κυριακή 15 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα τον Απόλλωνα Μεσολογγίου στο τοπικό ντέρμπι. Σε αυτό το παιχνίδι τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο ημίχρονο στο CAPITAL SHOT και να διεκδικήσουν μέχρι και 420 ευρώ μετρητά.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.