Τελευταια Νεα

10 Νοε 2015

Εκπληκτικές εμφανίσεις από το Fight Club Kakarelis στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της Π.Ο.Κ.

7 μετάλλια κατέκτησε ο Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας Fight Club Kakarelis στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της Π.Ο.Κ. Στο πρωτάθλημα που είναι αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. οι αθλητές του Συλλόγου, που ήταν ο μοναδικός που συμμετείχε από την Αιτωλοακαρνανία, είχαν απολογισμό 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.
Η υψηλή τεχνική, η μαχητικότητα και η δύναμη έφεραν αυτά τα αποτελέσματα στις κατηγορίες k1 και low kicks με τους αθλητές του Συλλόγου να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να αποσπούν θετικά σχόλια.
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μυζήθρας με εκπληκτικές εμφανίσεις κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο k1 και low kicks στην κατηγορία των -57 κιλών των εφήβων. Ο Μυζήθρας ξεχώρισε μέσα στους 5 καλύτερους αθλητές από όλες τις κατηγορίες.
Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Τσιριμώκος στο k1 και στα low kicks στα -69 κιλά των εφήβων. Ο αθλητής του Συλλόγου έχασε στον τελικό μετά από αντικανονικό χτύπημα του αντιπάλου του, που τιμωρήθηκε από το διαιτητή, καθώς στη συνέχεια δε μπόρεσε να αγωνιστεί καλά.
Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Κουτρούμπας, ο οποίος μετά από έναν τραυματισμό στον ημιτελικό στο k1 δε μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό και να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.
Τέλος ένας νέος αθλητής ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος κατέκτησε μετά από 3 αγώνες το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -52 κιλών παίδων.
Ο Σύλλογος έχει εδραιωθεί μέσα στους κορυφαίους στην Ελλάδα σε συμμετοχές και διακρίσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και στον προπονητή Νίκο Κακαρέλη για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν.














 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.