Τελευταια Νεα

20 Δεκ 2015

Σκαρφάλωσε στην εξάδα ο Ατρόμητος Αντιρρίου...1 - 0 την Α.Ε. Μεσολογγίου

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου επιβλήθηκε στην έδρα του με 1 - 0 της Α.Ε. Μεσολογγίου και έφτασε τους 24 βαθμούς πιάνοντας στην 6η θέση τη σημερινή του αντίπαλο, με την ισοβαθμία να τον ευνοεί. "Χρυσός" σκόρερ της ομάδας του Περικλή Παπαποστόλου ο Γιώργος Ευθυμιόπουλος στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία, όμως οι παίκτες του δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Καραδήμα. Ο Βασίλης Κάκκος στο 12΄ και ο Γιώργος Ευθυμιόπουλος στο 25΄ δε νίκησαν τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Μ., που πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα του Αντιρρίου, ενώ στο 35΄ ο Ατρόμητος είχε τη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ζαχαρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι μετά από πάσα του Ευθυμιόπουλου. Σε αυτό το διάστημα η Α.Ε.Μ. προσπάθησε να απειλήσει με το Βλαχογιάννη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο Ατρόμητος έψαχνε το γκολ και το πέτυχε στο 60ο λεπτό. Ο Παπαποστόλου έκανε την πάσα στον Ευθυμιόπουλο, που μπήκε στην περιοχή, πέρασε τους αντιπάλους του και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0. Οι φιλοξενούμενοι και με την είσοδο του Ρισβά προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ στο 80΄ διαμαρτύρονται για υπόδειξη οφσάιντ που στην εξέλιξη σκόραραν. Το 1 - 0 παρέμεινε ως το τέλος και ο Ατρόμητος πέτυχε μια σημαντική νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος Θ., Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Κάκκος, Παπαποστόλου(82’ Μπανιάς), Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κάκκος Β., Γλωσσόπουλος (75’ Πετσίνης), Ταμπάκης (89’ Μυλωνάς Σπ.).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Διαμαντόπουλος Χ., Ντρούκας (Ρισβάς), Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Αυτζής, Βλαχογιάννης, Ναούμης (Στριμμένος), Ρασμίλ (Πλαστήρας), Πασπαλιάρης.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.