Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2015

Νίκη στο φινάλε για τον Αχιλλέα Γραμματικούς...1 - 0 τον Αστέρα Μεσολογγίου

Με ένα γκόλ του Σπύρου Μπανάκα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Γραμματικούς νίκησε τον Αστέρα Μεσολογγίου με 1 - 0. Πλούσιο σε φάσεις το μάτς με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι καλύτερη στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά να μην καταφέρνει να εκμεταλευτεί κάποια απο τις αρκετές ευκαιρίες και να πετύχει κάποιο γκόλ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δοκάρι με το Στάθη στο 53′ και διεκδίκησαν κάτι καλύτερο απο αυτό το παιχνίδι. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή θα βρεί ισόπαλες τις δύο ομάδες μίλησε η εμπειρία του Μπανάκα. Με ωραία ενέργεια στο ύψος της περιοχής και αριστερά απέφυγε έναν αντίπαλο και με ψηλοκρεμαστό σούτ πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον σταθερό σε όλο το μάτς Γιάντσιο, γράφοντας το 1 - 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Κυριότερες φάσεις.

4′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπανάκα η μπάλα δίπλα στο δοκάρι άουτ.
9′ Εκτέλεση φάουλ απο πλάγια του Κ. Κουζέλη αποκρούει δύσκολα ο Γιάντσιος.
14′ Ο Τσούκαλης απο το ύψος του πέναλτι σουτάρει άουτ.
16′ Σούτ του Κολώνια μπλοκάρει ο Κουνέλης.
26′ Κεραυνός του Κ. Κουζέλη περνάει ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
31′ Αστοχη έξοδος του Γιάντσιου ο Κ. Κουζέλης πλασάρει με το Γραμμένο να διώχνει πάνω στην γραμμή.
35΄ Σούτ του Τσούκαλη η μπάλα φεύγει άουτ
44′ Αντεπίθεση απο δεξιά ο Θεοδωρόπουλος σεντράρει με το Μπλαχούρα να διώχνει πριν την στείλει στα δίχτυα ο Κ. Κουζέλης.
53′ Σέντρα του Κοκόρη απο δεξιά η μπάλα παίρνει φάλτσα και καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια διώχνουν μακρυά οι αμυντικοί.
54′ Δυνατό σούτ του Στάθη η μπάλα άουτ.
70′ Σούτ του Θεοδωρόπουλου η μπάλα άουτ.
71′ Σούτ του Στάθη ελάχιστα άουτ.
73′ Σέντρα απο αριστερά ο Θεοδωρόπουλος βγαίνει μόνος απέναντι στον Γιάντσιο με τον τελευταίο να τον νικάει αποκρούοντας το πλασέ του.
80′ Διαγώνιο σούτ του Τσούκαλη αποκρούει ο Γιάντσιος σε κόρνερ.
82′ Ατομική προσπάθεια και σούτ απο το Στάθη καταλήγει άουτ.
85′ Συρτό σούτ του Κ. Κουζέλη αποκρούει ο Γιάντσιος.
87′ Εκτέλεση κόρνερ απο το Σταμάτη κεφαλιά του Στάθη πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
90′ ΓΚΟΛ. Ο Σπύρος Μπανάκας στο ύψος της περιοχής και αριστερά αποφεύγει έναν αντίπαλο και με ψηλοκρεμαστό σούτ περνάει την μπάλα πάνω απο τον Γιάντσιο και την στέλνει στα δίχτυα.

Διαιτητές: Β.Παναγιωτόπουλος, Χουλιάρας, Τόλης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ (Σπύρος Μπανάκας): Κουνέλης, Δρόσος (91’ Χ.Κουζέλης), Β. Κουλουκούρας, Γεραφέντης, Δ.Κουλουκούρας, Θ. Κουλουκούρας, Κ. Κουζέλης, Θεοδωρόπουλος (75’ Κανατσούλης), Δ. Κουζέλης,Μπανάκας, Τσούκαλης (80′ Βίβας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Μαντέλος): Γιάντσιος, Κοκόρης, Σούφρας (46′ Χολέβας), Γραμμένος, Μπλαχούρας, Γαντζούδης, Μαντέλος (λ.τ. 38′ Βασιλόπουλος), Κολώνιας, Δενδρινός (85′ Senja), Στάθης, Σταμάτης.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.