Τελευταια Νεα

21 Δεκ 2015

Επεισοδιακή νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι...2 - 1 τον Αστέρα Αγρινίου

Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας. Η ομάδα του Αποστόλη Μπαλτούμα κέρδισε με 2 - 0 τον Αστέρα Αγρινίου και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, αφήνοντας στους 18 τον αντίπαλό της. Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι με φάσεις, γκολ, δοκάρια, ένταση και τρεις αποβολές παικτών καθώς και αποβολή των δύο προπονητών.
Το παιχνίδι είχε ένταση στο ξεκίνημά του και αυτό οι γηπεδούχοι το πλήρωσαν νωρίς. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Χρήστος Αυγέρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι "πρόσφυγες" έμειναν με 10 παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 16΄ με το Χρήστο Μικρόπουλο. Ένα λεπτό αργότερα ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι, όμως αντί αυτού έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Στυλιαράς έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Πατσέα για θέατρο. Ο Αστέρας προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να απειλήσει με μακρινά σουτ και προς το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Μικρόπουλο.
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε μία ακόμα αποβολή, αυτή τη φορά με απευθείας κόκκινη. Την αντίκρυσε ο Ευθυμίου για δυνατό μαρκάρισμα στον Πίτλιγγερ και η ΑΕΚ έμεινε με 9. Όμως και πάλι η ΑΕΚ με αριθμητικό μειονέκτημα σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 53΄ ο Μικρόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Ξανθόπουλο, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Πεσλή με το Στυλιαρά να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Κώστας Τασιολάμπρος πήρε τη μπάλα και με άπιαστη εκτέλεση στο αριστερό "Γ" έκανε το 2 - 0. Ο Αστέρας δε βρήκε διαδρόμους προς την εστία του Μπαλάσκα και οι φάσεις που δημιούργησε δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση του 90ου λεπτού όταν ο Μαντόγλου σε κενή εστία σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Νίκος Κοκώνης, ενώ περίπου 10 λεπτά πριν το φινάλε αποβλήθηκε και ο Αποστόλης Μπαλτούμας.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Μικρόπουλου από αριστερά κεφαλιά του Αντωνόπουλου απέκρουσε εύκολα ο Πεσλής.
12΄ Η ΑΕΚ μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αυγέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαπληκτισμό με αντίπαλο παίκτη.
16΄ Γκολ. Γέμισμα του Μαντόγλου ο Μικρόπουλος προλαβαίνει την έξοδο του Πεσλή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια αριστερά ανοίγει το σκορ.
17΄ Ο Αστέρας μένει με 10 παίκτες. Ο Πατσέας βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή και ο Στυλιαράς τον τιμωρεί για θέατρο δίνοντάς του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα
20΄ Φάουλ του Ζαφείρη διώχνει σε κόρνερ ο Μπαλάσκας.
22΄ Σουτ του Μικρόπουλου φεύγει άουτ.
25΄ Μακρινό σουτ του Κουτσικάκη αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Μπαλάσκας.
32΄ Ατομική ενέργεια του Κουτσικάκη που κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
40΄ Ο Τασιολάμπρος κάνει το γέμισμα στον Ευθυμίου που γυρίζει τη μπάλα στο Μικρόπουλο, ο οποίος περνάει τον Πεσλή, πλασάρει, αλλά διώχνει πάνω στη γραμμή ο Ξανθόπουλος.
45΄ Πάσα του Μαντόγλου στο Μικρόπουλο που κάνει το πλασέ με τον Πεσλή να διώχνει.
48΄ Η ΑΕΚ μένει με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Ευθυμίου με απευθείας κόκκινη για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Πίτλιγγερ.
53΄ Ο Μικρόπουλος κλέβει από τον Ξανθόπουλο, μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Πεσλή με το Στυλιαρά να υποδεικνύει το πέναλτι.
54΄ Γκολ. Ο Τασιολάμπρος εκτελεί το πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του Πεσλή για το 2 - 0.
57΄ Φάουλ του Καρδαρα κεφαλιά του Αντωνόπουλου φεύγει άουτ.
64΄ Σέντρα του Γιαννοκώστα από δεξιά ο Νίκος Παπαθανάσης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
73΄ Γέμισμα του Μαντόγλου στο Μικρόπουλο που σουτάρει και ο Πεσλής αποκρούει.
76΄ Σουτ του Ζαφείρη έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.
77΄ Ο Ζαφείρης μπαίνει στην περιοχή, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και ο Μπαλάσκας προλαβαίνει και κοντράρει.
90΄ Ο Μικρόπουλος ξεκινά αντεπίθεση λίγο πίσω από το κέντρο και αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και πασάρει στο Μαντόγλου που σε κενή εστία πλασάρει στο αριστερό δοκάρι του Πεσλή.
90΄ Ο Βασιλείου πασάρει στο Γιαννοκώστα που κάνει το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
93΄ Σουτ του Βαγγέλη Κοκώνη έδιωξε ο Μπαλάσκας.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Αυγέρης, Κολοβάκης, Αντωνόπουλος, Τασιολάμπρος, Μικρόπουλος, Μαντόγλου, Ευθυμίου, Χριστογιάννης, Νικολόπουλος (92΄ Γράψας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Νίκος Κοκώνης): Πεσλής, Ξανθόπουλος, Κονιώσης (34΄ Παπαθανάσης), Πίτλιγγερ, Τσιάκαλος, Κουτσικάκης (54΄ Γιαννοκώστας), Σπυρόπουλος, Βασιλείου, Πατσέας, Κοκώνης Ε., Ζαφείρης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.