Τελευταια Νεα

5 Δεκ 2015

Νίκη στο φινάλε για την Κ20 του Παναιτωλικού

Με κορυφαίο το Στάθη Βασιλούδη και πολύ καλούς τους Μαργαρίτη, Γιαννιώτη, Σάαντο και Βακράκο, χωρίς ωστόσο να υστερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους παίκτες η Κ20 του Παναιτωλικού νίκησε δίκαια με 2 - 0 τον Ατρόμητο, έστω και αν πέτυχε τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σημαντική και η βοήθεια των αλλαγών στην εξέλιξη του παιχνιδιού από την πλευρά του Παναιτωλικού. Αρκετές οι διαμαρτυρίες του πάγκου της ομάδας του Περιστερίου σε φάσεις που είναι καθαρές με το διαιτητή Καραβασίλη να είναι πάρα πολύ καλός όπως και οι βοηθοί του Βασιλόπουλος και Σούζας.

Το φιλμ του αγώνα.

Ατομική προσπάθεια και σουτ του Βασιλούδη μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.
14΄ Σουτ του Κατράνη άουτ.
28΄ Σέντρα του Κοντογιάννη, σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά ο Βακράκος με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
31΄ Πέναλτι για τον Παναιτωλικό. Ο Γιαννιώτης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ρεγγάκος αγκαλιάζει τον Κοντογιάννη και τον ρίχνει στο έδαφος πριν η μπάλα φτάσει στο Θεοδωράκη. Ο Καραβασίλης που είχε κάνει και προειδοποίηση νωρίτερα καταλόγισε την ποινή, αλλά ο Μωραΐτης το εκτέλεσε συρτά άουτ.
36΄ Σουτ του Νάτσου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.
39΄ Σουτ του Λαζαρίδη από κοντά διώχνει εκπληκτικά με τα πόδια ο Αθανασόπουλος.
44΄ Σέντρα του Γιαννιώτη ο Βακράκος από κοντά στέλνει τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.
57΄ Σουτ του Νάτσου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.
70΄ Δυνατό σουτ του Βασιλούδη πάνω στο Θεοδωράκη.
85΄ Γκολ. Σέντρα του Μαργαρίτη από αριστερά ο Γιώργος Κοντογιάννης με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
87΄ Γκολ. Ατομική προσπάθεια του Βασιλούδη που πέρασε τους πάντες και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή καθαρά από τον Κρούσελ. Ο Μαργαρίτης με άψογη εκτέλεση διπλασιάζει τα τέρματα του Παναιτωλικού.
92΄ Ο Κομνηνός βγαίνει τετ α τετ, όμως ο Αθανασόπουλος αποκρούει με τα πόδια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (76΄ Μυτιλήνης), Μαργαρίτης, Μωραΐτης (81΄ Κοντογιάννης Γ.), Βασιλούδης, Βακράκος (68΄ Γκασούκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Κρούσελ, Ζιβάνοβιτς, Νταβιώτης (79΄ Κομνηνος), Νάτσος (68΄ Παναγιωτόπουλος), Ρεγγάκος, Λαζαρίδης (68΄ Χαριούλα), Τσατσόπουλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.