Τελευταια Νεα

13 Δεκ 2015

Νικηφόρο πέρασμα Αράκυνθου από Αστέρα


Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε το πρωί της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ο Αστέρας που για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας φιλοξένησε την ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας.
Έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες από τις δυο ομάδες για τις υποδείξεις της δεύτερης βοηθού κα Παλιούρα, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για μια φάση στο 25΄ όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή παίκτης της ομάδας, με τον κ. Θεοδωρέλο να καταλογίζει φάουλ πάνω στην γραμμή.
Καλό σε ρυθμό και ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν την μερίδα του λέοντος. Με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλυτέρα στο δεύτερο ημίχρονο και με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες και καταφέρνουν και να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη που τους φέρνει για την ώρα στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς, καθώς εκκρεμεί το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα σε Οινιάδες και Άρη Αιτωλικού.
Το φιλμ του αγώνα:
13΄σέντρα του Στάθη στην περιοχή, σουτ Σένια και γκολ, με την δεύτερο βοηθό κα Παλιούρα να σηκώνει την σημαία και να υποδεικνύει οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων.
16΄σουτ του Βδουκάκη, θα μπλοκάρει ο Γιάντσιος.
25΄ανατροπή για παίκτη του Αστέρα στην περιοχή, με τον ρέφερι του παιχνιδιού να καταλογίζει φάουλ πάνω στην γραμμή, εν νέου έντονες διαμαρτυρίες για του γηπεδούχους που ζητούν πέναλτι.
26΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάθη με τους αμυντικούς να απομακρύνουν, νέο σουτ του Χαντζή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
31΄σουτ Χαραλαμπόπουλου άουτ.
39΄σουτ από πλάγια θέση του Ευαγγελόπουλου, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
42΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, κόντρα επίθεση με τον Στάθη για τον Αστέρα, απέναντι από τον Γεωργίου θα πλασάρει με τον τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια, η μπάλα θα φτάσει στο Σένια που θα επιχειρήσει και νέο σουτ, με τον Γεωργίου να λέει για ακόμα μια φορά όχι.
48΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κόντρα επίθεση με τον Ευαγγελόπουλο και πλάσε του τελευταίου με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
54΄γκολ, σέντρα στην περιοχή για την Ματαράγκα, κεφαλιά του Μπανάκα και 0-1, έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς την βοηθό για οφσάιντ.
58΄ατομικη προσπάθεια του Ευαγγελόπουλου σουτ και γκολ, με την κα Παλιούρα να υποδεικνύει τον παίκτη του Αράκυνθου σε θέση οφσάιντ, έντονες διαμαρτυρίες αυτή την φορά από τους φιλοξενούμενους.
60΄γκολ, σουτ μέσα από την περιοχή του Χήρα και 0-2.
84΄γκολ, ατομική προσπάθεια του Βδουκάκη και σουτ, με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιάντσιου και να καταλήγει στα δίχτυα 0-3.
92΄σουτ του Γαντζούδη από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στην επάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Θεοδωρέλος, Κατσαούνης και Παλιούρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Γιάντσιος, Κέκελος, Μπλαχούρας (76΄Σταμάτης Ν.), Γραμμένος, Χολέβας, Γαντζούδης, Σένια (66΄Κοκόρης), Χαντζής, Δενδρινός (46΄Τσαλίκης), Στάθης, Σταμάτης Κ.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: (Τάσος Σπαής) Γεωργίου, Καλύβας, Μπανάκας, Σιβρηκάς, Καλτσής, Χαραλαμπόπουλος, Χήρας (64΄Γεωργακόπουλος), Αλεξανδρής, Μπανάκας Ν, Βδουκάκης (85Τσιλιγιάννης), Ευαγγελόπουλος.
ΕπιμέλειαΜιχάλης Δημητρίου
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.