Τελευταια Νεα

30 Δεκ 2015

Συνεχίζουν και τις μέρες των γιορτών

Στον ΠΑΟΚ Καλυβίων συνεχίζονται οι προπονήσεις και κατά τη διάρκεια των εορτών, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Πάνου Τούρκα, ο οποίος θέλει να προετοιμάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Πάνος Τούρκας στο ξεκίνημα του θέλει να περάσει στους παίκτες την δικιά του ¨φιλοσοφία¨ ενώ δουλεύει με επιμονή πάνω σε τεχνικά και αγωνιστικά θέματα, καθώς και στην αλλαγή νοοτροπίας, ούτως ώστε η ομάδα να ανακάμψει σύντομα.
Βέβαια αυτή την χρονική περίοδο, αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν μετέχουν στις προπονήσεις αφού λείπουν στους τόπους καταγωγής του για τις γιορτές ή εργάζονται και έτσι δυσκολεύει το έργο του προπονητή ο οποίος θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για το λόγο αυτό δεν έχει ¨κλειστεί¨ μέχρι στιγμής και κάποιο φιλικό παιχνίδι με άλλη ομάδα.
Εν τω μεταξύ και ο γυμναστής  Νίκος Σαράντης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων.
Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον  ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Σε αυτή αναφέρεται:
«Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων ευχαριστεί το Νίκο Σαράντη για την άψογη συνεργασία και το έργο που επέδειξε στην ομάδα μας τη φετινή χρονιά. Ο Νίκος Σαράντης αποχωρεί, αλλά θα ανήκει πάντα στην οικογένεια της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».
Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει επίσημα κάποια εξέλιξη, όμως γίνονται διερευνητικές επαφές με παίκτες που θα μπορέσουν, εάν αποκτηθούν, να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.
Διοίκηση, προπονητής και παίκτες του ΠΑΟΚ Καλυβίων, εύχονται στους απανταχού Καλυβιώτες και σε όλους τους φιλάθλους, Χρόνια Πολλά και το 2016 να αποτελέσει έτος ειρήνης και αθλητικών επιτυχιών για την πατρίδα μας  και τέλος ο ΠΑΟΚ να επιτύχει όλους τους στόχους του!
http://kalyvia.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.