Τελευταια Νεα

16 Δεκ 2015

Αντίο με ήττα στο Κύπελλο

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έχασε στη Ζάκυνθο με 1 - 0 και αποχαιρέτησε το Κύπελλο με τρεις ήττες. Αντίο και για τη Ζάκυνθο στο θεσμό καθώς στην ισοβαθμία με τον Εργοτέρη δεν ευνοήθηκε.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 6΄ με τον Κρολ να νικιέται από το Στεφανάκο και στο 14΄ ο Κάρδαρης δεν έπιασε καλά το σουτ που απέκρουσε ο Στεφανάκος. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 20΄ με το Μήλιο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Πολίτη να σώνει τη Ζάκυνθο. Η Ζάκυνθος δεν κατάφερε να τελειώσει καλά δύο φάσεις στο 28΄ με τον Ορφανίδη και στο 29΄ με τον Κρολ, ενώ στο 42΄ ο Στεφανάκος έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Κρολ.
Στο 47΄ ο Πολίτης απέκρουσε το σουτ του Ουάρντα και στο επόμενο λεπτό σουτ του Αιγύπτιου μέσου έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 49΄ η Ζάκυνθος απείλησε, όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε το σουτ του Λέκκα. Στη συνέχεια για περίπου μισή ώρα δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 78΄ ο Στεφανάκος απέκρουσε το σουτ του Ναζίμ και στο 84΄ ο Κάρδαρης έπιασε το σουτ, νίκησε το Στεφανάκο και έκανε το 1 - 0. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι τέλους με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρόκριση για ένα γκολ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέρασε αλλαγή ο πρώην επιθετικός του Παναιτωλικού Στάθης Καραμαλίκης, που αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Ζακύνθου.

Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ (83΄ Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Πέττας (52΄ Ναζίμ), Λέκκας (72΄ Αναστασιάδης), Νίκιτς, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου, Ντάνι Μπεχαράνο, Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά (80’ Ζαρκάδας), Ουάρντα (64’ Ντιέγκο Μπεχαράνο), Βασιλείου (46’ Κάπελ).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.