Τελευταια Νεα

20 Δεκ 2015

Χωρίς τέσσερις στο Αγρίνιο ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο σερί του για πέμπτο παιχνίδι στη Super League στο ραντεβού του την Κυριακή (20/12, 17:15) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με το Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στους Μπουκουβάλα, Ρομάνο, Λάζαρ και Χαντί.
O Hρακλής θέλει να κλείσει το 2015 συνεχίζοντας το αήττητο σερί του για πέμπτο παιχνίδι στη Super League στο ραντεβού του την Κυριακή (20/12, 17:15) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με το Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στους Μπουκουβάλα, Ρομάνο, Λάζαρ και Χαντί.
Με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να ακούει στο όνομα Άγγελος Χαντί. Ο μέσος των "κυανολεύκων" ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του, δεν προπονήθηκε και αποκλείστηκε της αποστολής.
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του που ταξίδεψε για την πόλη του Αγρινίου, και η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Οι εκλεκτοί του τεχνικού του Ηρακλή είναι οι: Χουάντερσον, Περνίς, Γιαννίκογλου, Κάσσος, Καρλίτος, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μπουλούτ, Πασάς, Βέλλιος, Περόνε, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης, Μακρής και Στάμου.
Εκτός αποστολής εκτός του Χαντί έμειναν ακόμη οι Ντιέγκο Ρομάνο, Μιχάλης Μπουκουβάλας και Κόστιν Λάζαρ. Ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και έμεινε εκτός πλάνων του Παπαδόπουλου που προορίζει για τη θέση του το πιο πιθανό όπως και στη νίκη επί του Αστέρα στη Τρίπολη τον Εμάνουελ Περόνε. Κι όσο για τον Μπουκουβάλα λόγω του ότι θα κληθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει στο πρωτάθλημα της Super League μετά από 1.327 συνεχόμενα λεπτά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Κάτι που σημαίνει ότι θα σπάσει το σερί του που έχει από την πρεμιέρα της κούρσας στην Μυτιλήνη και στο διπλό επί της ΑΕΛ Καλλονής και στα μέχρι στιγμής 14 παιχνίδια του Ηρακλή.
Κι όσο για το διεθνή Ρουμάνο μέσο; Ούτε και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του που είχε κληρονομήσει στις αρχές του Οκτώβρη. Το γιατί έχει να κάνει με το ότι όποτε μπαίνει σε φουλ ρυθμούς νιώθει ένα πόνο που αυτόματα τον οδηγεί εκτός ομάδας. Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή. Το πρώτο για το 2016 και συνάμα πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League με την ΑΕΛ Καλλονής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο σε δύο εβδομάδες.
Στο παιχνίδι της Κυριακής εν τω μεταξύ στις κερκίδες του γηπέδου του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο σύμφωνα με πληροφορίες στις κερκίδες του θα βρίσκεται προπονητής και τεχνικός διευθυντής ευρωπαϊκής ομάδας για λογαριασμό του Απόστολου Βέλλιου. Την ίδια ώρα γερμανική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για να την καταθέσει στην ΠΑΕ Ηρακλής για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού αφού τον έχει ήδη παρακολουθήσει αγωνιζόμενο με την "κυανόλευκη" φανέλα.
Τέλος το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να είναι και το αποχαιρετιστήριο για τον Γιώργο Μακρή στην αποστολή του Ηρακλή. Αυτό γιατί στη διάρκεια της εβδομάδας σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός του από πλευράς της ΠΑΕ ότι δεν υπολογίζεται. Κάτι που σημαίνει ότι επίκεινται συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι μετά από σίριαλ.
http://www.sport24.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.