Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2015

Ισοπαλία με Ατρόμητο

Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με αρκετές φάσεις με το τελικό σκορ να είναι σε γενικές γραμμές δίκαιο. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Δημήτρης Κυριακίδης έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας τον Παναιτωλικό. ο Μπρίτο άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο στο 65΄ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνιες απάντησε κάνοντας το 1 - 1. Ο Μπρίτο όμως μπορεί να θεωρηθεί ο μοιραίος της ομάδας του Περιστερίου, καθώς έχασε ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για πέναλτι στο Μαρκόφσκι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Μπαστακού από δεξιά μέσα στην περιοχή ο Λημνιός πιάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
Σέντρα του Λημνιού από αριστερά ο Κυριακίδης βγήκε και μάζεψε πριν η μπάλα φτάσει στο Μπαστακό.
17΄ Κάθετη του Μπρίτο στο Ναπολεόνι που στο τετ α τετ πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Κυριακίδης.
18΄ Γέμισμα του Κέβιν στον Κάπελ που από τη γωνία της περιοχής σουτάρει, αλλά αποκρούει ο Γκορμπούνοφ.
25΄ Σουτ του Κέβιν έφυγε άουτ.
28΄ Σέντρα του Ρουσκουσέδα από αριστερά ο Κάπελ σουτάρει και ο Γκορμπούνοφ διώχνει με τους αμυντικούς να απομακρύνουν στη συνέχεια.
29΄ Ο Λημνιός πασάρει στο Ναπολεόνι που έξω από την περιοχή πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
37΄ Γέμισμα του Ρουσκουσέδα ο Μαρκόφσκι με γυριστή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
37΄ Πάσα του Βιγιαφάνιες στον Πάουλο που κάνει τη σέντρα από αριστερά, όμως ο Γκορμπούνοφ μαζεύει πριν η μπάλα φτάσει στο Μαρκόφσκι.
42΄ Ο Πάουλο δίνει στο Μαρκόφσκι που μπαίνει στην περιοχή, ανατρέπεται αλλά ο Βοσκάκης λέει "παίζεται".
46΄ Ο Ναπολεόνι πάσαρε στον Κούρο που έκανε το γύρισμα από αριστερά στον Ουσέρο ο οποίος σούταρε και έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης σε κόρνερ.
52΄ Σέντρα του Ρουσκουσέδα από δεξιά ο Μαρκόφσκι δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ενώ πίσω ακολουθούσε ο Βιγιαφάνιες με τη μπάλα να φεύγει άουτ,
53΄ Σουτ του Ρουσκουσέδα μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ.
56΄ Ο Μπρίτο εκμεταλλαύεται λάθος στο κέντρο, βγαίνει στην αντεπίθεση και πλασάρει πάνω από τον Κυριακίδη με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
60΄ Ο Ναπολεόνι πασάρει στο Μπρίτο, όμως ο Κυριακίδης, βγαίνει και προλαβαίνει να διώξει.
61΄ Ο Μπαστακός πασάρει στο Μπρίτο που δεν κάνει καλό πλασέ και αποκρούει ο Κυριακίδης.
63΄ Μακρινό σουτ του Ρουσκουσέδα έφυγε άουτ.
65΄ Γκολ. Κάθετη του Ναπολεόνι στο Μπρίτο που περνάει δύο αντιπάλους και απέναντι από τον Κυριακίδη πλασάρει εύστοχα για το 0 - 1.
69΄ Γκολ. Πάσα του Μαρκόφσκι στον Κάπελ, που τον κοντράρει παίκτης του Ατρόμητου, με τη μπάλα να φτάνει στο Βιγιαφάνιες που σουτάρει κάνοντας το 1 - 1.
70΄ Ο Μπρίτο βγαίνει απέναντι στον Κυριακίδη, προσπάθησε να τον "κρεμάσει", όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
76΄ Κάθετη του Ναπολεόνι στο Μπρίτο που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
80΄ Ο Λημνιός περνάει το Μύγα από πλάγια δεξιά, σουτ και σουτάρει με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει.
80΄ Ο Λημνιός βγαίνει απέναντι στον Κυριακίδη πάει να τον περάσει, αλλά ο τερματοφυλάκας του Παναιτωλικού διώχνει σε κόρνερ.
85΄ Ο Κάπελ βγαίνει απέναντι στο Γκορμπούνοφ πλασάρει αλλά με διπλή προσπάθεια αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
91΄ Σουτ του Ουσέρο έφυγε άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου (72΄ Χαντάκιας), Κουτρομάνος (87΄ Βασιλείου), Πάουλο, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Ρουσκουσέδα (77΄ Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας):
Γκορμπούνοφ, Κούρος, Ούμπιντες, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ουσέρο, Γοδόι, Λημνιός (83΄ Μίλος Στόιτσεφ), Μπρίτο (92΄ Μπάλλας), Ναπολεόνι, Μπαστακός (72΄ Πίτου Γκαρσία).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.