Τελευταια Νεα

13 Δεκ 2015

Δημήτρης Χαντάκιας: Υπήρξε επιθετικό φάουλ


Με δήλωσή του στο olatagoal.gr και στον Μπετίνο Αλαχούζο  o κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Δημήτρης Χαντάκιας, τόνισε ότι στη φάση που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο Ιντέγε τον έσπρωξε και στη φάση υπήρξε επιθετικό φάουλ. Η συγκεκριμένη φάση ήταν αυτή που έκρινε και τον αγώνα και όπως φαίνεται και στο βίντεο ο νεαρός αμυντικός σπρώχνεται από τον επιθετικό του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά: "Νιώθω καθαρά το χέρι του Ιντέγε να με σπρώχνει ενώ εγώ κάλυπτα την μπάλα και να διώξει ο Δημήτρης (σ.σ Κυριακίδης). Γι΄αυτές τις λάθος αποφάσεις αρμόδιοι είναι άλλοι και όχι εμείς οι ποδοσφαιριστές".
Σε ερώτηση που του έγινε για την εμφάνισή του και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα απάντησε: "Οσον αφορά τη δική μου εμφάνιση, όσο αγωνίστηκα θεωρώ πως βοήθησα αλλά η άδικη αποβολή ανάγκασε τον προπονητή μου να κάνει αλλαγή. Εμείς κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή που είναι τελικός για εμάς και εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά μου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό  μέσα από τη δουλειά μου να πετύχει τους στόχους του".



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.