Τελευταια Νεα

14 Δεκ 2015

Άνετη επικράτηση για την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου επί του ΑΟ Σκουτεράς με 5-1.
Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε απο την αρχή δυνατά και πήρε κεφάλι στο σκόρ μόλις στο 5′ με ένα εκπληκτικό γκόλ του Αυγέρη. Στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών και αύξησε τον δείκτη του σκόρ στο 37΄ με τον Ευθυμίου για να κλείσει το σκόρ ημιχρόνου ο Μικρόπουλος τρία λεπτά αργότερα.
Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα έχοντας πλέον το προβάδισμα των τριών γκόλ μείωσε ταχύτητα έχοντας όμως την κατοχή της μπάλα στον χώρο του κέντρου και πέτυχε άλλα δύο γκόλ στο 57′ με τον Μικρόπουλο και στο 80′ με το Γράψα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκόλ της τιμής με τον Α.Μυριούνη στο 89′.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

5′ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ απο τον Αυγέρη η μπάλα δεν απομακρύνεται απο την περιοχή και έρχεται στην γωνία της περιοχής αριστερά και πάλι στον Αυγέρη που πιάνει ένα φαλτσαριστό σούτ και στέλνει την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» του Λαζούρα.
7′ Σούτ του Τασιολάμπρου άουτ.
9′ Ο Μπάλάσκας αποκρούιε πέφτοντας η μπάλα φτάνει στον Γρίβα που πλασάρει πάνω στον πεσμένο Μπαλάσκα που μπλοκάρει.
11′ Σούτ του Μικρόπουλου μπλοκάρει ο Λαζούρας
13’ Αντεπίθεση με τον Νικολόπουλο που σεντράρει συρτά στον Ευθυμίου που απο το ύψος την μικρής περιοχής μόνος σουτάρει άουτ.
19′ Σούτ του Αντωνόπουλου δίπλα απο το δοκάρι άουτ.
35′ Σέντρα του Αυγέρη ο Νικολόπουλος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην συμβολή των δοκαριών και στην συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί.
37′ ΓΚΟΛ: Συρτή σέντρα του Μικρόπουλου στην πορεία της μπάλας ο Ευθυμίου που πλασάρει εύστοχα διπλασιάζοντας τα γκόλ της ομάδας του.
40′ ΓΚΟΛ: Ο Μικρόπουλος φεύγει στην πλάτης της άμυνας και με πλασέ πάνω απο τον Λαζούρα γράφει το 3-0.
41′ Κούρσα του Αυγέρη απο αριστερά που πασάρει στον Μικρόπουλο στην μικρή περιοχή με τον τελευταίο να σουτάρει απελπιστικά άουτ.
44′ Γυριστο σούτ του Π. Μυριούνη μπλοκάρει ο Μπαλάσκας
56′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Α. Μυριούνη να σουτάρει άουτ
57′ ΓΚΟΛ: Ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μικρόπουλου η μπάλα στα δίχτυα και 3-0
65′ Ατομική προσπάθεια του Α. Μυριούνη που σουτάρει άουτ.
80′ ΓΚΟΛ: Ο Γράψας με πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
89′ ΓΚΟΛ: Ο Α. Μυριούνης λίγο έξω απο την περιοχή βλέπει τον Μπαλάφα έξω απο την εστία του και με πλασέ του περνάει την μπάλα απο πάνω για να γράψει το τελικό 5-1

AEK ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Μπαλτούμας Απόστολος): Μπαλάσκας, Καρδαρας, Αυγέρης (65’ Κολύδας), Χολιασμένος, Αντωνόπουλος, Τασιολάμπρος, Μικρόπουλος, Μαντόγλου, Ευθυμίου (46’ Σαπλαούρας), Μακρής, Νικολόπουλος (65′ Γράψας).

ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ (Χείρας Δημήτριος): Λαζούρας, Τασούλης, Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Δ., Καραγιώργος Κ., Καραγιώργος (73′ Αποστολόπουλος), Κοκώνης(62′ Κωστής), Μυριούνης Α., Γρίβας (52′ Ντέμος), Μυριούνης Π., Κωστόπουλος.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.