Τελευταια Νεα

15 Δεκ 2015

Handball: Πέρασε με νίκη από το Σεριφάτο o Παναιτωλικός (12-15)


Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας handball, η γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού μετά από ένα "σκληρό" παιχνίδι κατάφερε να περάσει αλώβητη από την έδρα του Σεριφάτου Αιγίου με 12-15.
Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες, η ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου βρίσκονταν πίσω στο σκορ αλλά με με μια αντεπίθεση βρέθηκε προηγούμενη στο ημίχρονο με σκορ 6-7. 
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Σεριφάτου, που εμφανίστηκε αρκετά ενισχυμένη, μπήκε ποιό δυνατά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με διαφορά 2 γκολ, την οποία και διατήρησε μέχρι το 48'. Τότε, μετά από ένα time out που κάλεσε το προπονητικό team (Ραμμόπουλος - Καλλιακμάνης), τα κορίτσια του Παναιτωλικού εκτέλεσαν πιστά τις οδηγίες και κατάφεραν να επικρατήσουν με τελικό σκορ 12-15, μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.
Πρώτη σκόρερ η Κορομηλά ενώ σκόραραν η Δήμου, Κωνσταντινίδου, Κοκώνη, Κραμποκούκη, Παύλου. Ειδική αναφορά και ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 50 οπαδούς του Παναιτωλικού  μας που βοήθησαν την ομάδα μας.
Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο, το ερχόμενο Σάβββατο 19/12/15 με την Αναγέννηση Βύρωνα στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 6:00 μ.μ.
Καλούμε όλο τον κόσμο του παναιτωλικού να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια των αθλητριών μας.

ΓΦΣ Παναιτωλικός: Σιάσου (Τ/Φ), Παπαδοπούλου Ζ. (Τ/Φ), Δήμου Χ., Κορομηλά Μ., Παύλου Ε., Κραμποκούκη Ε., Κοκώνη Α., Αποστολοπούλου Α., Παπαδοπούλου Α., Κωνστνατινίδου Α., Σωτηρίου Κ., Θεοδώρου Α., πατσέα Κ., Καγγελάρη Μ., Ευμορφίδου Δ.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.