Τελευταια Νεα

4 Δεκ 2015

Pre game: Α.Ε. Βάλτου - Ιδομενέας Εμπεσσού

Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας διεξάγεται στο γήπεδο Χαλκιόπουλων με την τοπική Α.Ε. Βάλτου να φιλοξενεί τον Ιδομενέα Εμπεσσού. Γειτονικό ντέρμπι που φέτος έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, που έχουν στόχο να διεκδικήσουν την άνοδο.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ: Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμη με τον τέταρτο Παναμβρακικό με 19 βαθμούς βρίσκεται η γηπεδούχος ομάδα. Στόχος της είναι η νίκη για να ανέβει ψηλότερα και να μη χάσει την επαφή με την πρώτη δυάδα. Ο Νίκος Μπόλης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Στέλιο Ζαχαράκη και Νίκο Τσιάκαλο, τον τιμωρημένο Βαϊνά και το Βαγγέλη Τσιάκαλο που είναι εκτός ομάδας.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ: Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό περισσότερο από την αυριανή του αντίπαλο. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και θέλει να το πιστοποιήσει στο ντέρμπι με νίκη, για να παραμείνει κοντά στο δεύτερο Ηρακλή Αστακού. Ο Μπάμπης Κολύδας δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τσοχαντάρη και Ευρυπίδη Ζώη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Λαγοπάτη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.