Τελευταια Νεα

6 Ιαν 2016

Με ανατροπή ο Ατρόμητος Αντιρρίου 4 - 2 τον Αχελώο στο Αγγελόκαστρο

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος Αντιρρίου κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τον Αχελώο με 4 - 2. Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμα παιχνίδι προηγήθηκαν, όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι. Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος έμεινε μόνος του στην 6η θέση με 27 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος παρέμεινε στη 14η θέση με 12 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά και προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς όμως επιτυχία. Μετά το 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και μετά το 30΄ απείλησαν την εστία του Φλωρόπουλου με τους Λάμπρο Ζαλοκώστα, Στάθη Ζαλοκώστα και Αποστόλη Μπούτιβα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 37΄ ο Λάμπρος Ζαλοκώστας έδωσε προβάδισμα στον Αχελώο και το 1 - 0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα, είχαν δοκάρι με τον Παπαποστόλου στο 52΄ και στο 65΄ μετά από φάουλ του "Πέρι" ο Δημήτρης Κάκκος με κεφαλιά ισοφάρισε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαποστόλου με μακρινό σουτ έκανε το 1 - 2. Ο Βασίλης Κάκκος έχασε ευκαιρία να "καθαρίσει" το παιχνίδι στο 78΄ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γιώργος Ευθυμιόπουλος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε το 1 - 3 στο 80΄ μετά από πάσα του Παπαποστόλου και στο 82΄ με το ομορφότερο τέρμα της συνάντησης μετά από πάσα του Ταμπάκη διαμόρφωσε το 1 - 4. Το τελικό 2 - 4 πέτυχε στο 85΄ με μακρινό σουτ ο Στάθης Ζαλοκώστας.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Παπαποστόλου απέκρουσε ο Μπούτιβας.
10΄ Ο Ευθυμιόπουλος πασάρει στον Αποστολόπουλο που βγάζει τη σέντρα από αριστερά και ο Βασίλης Κάκκος δεν προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας και να απειλήσει.
19΄ Μακρινό σουτ του Παπαποστόλου έδιωξε δύσκολα ο Μπούτιβας.
20΄ Ο Στάθης Ζαλοκώστας πασάρει στο Λευτέρη Καλοκαίρη που από πλάγια δεξιά σουτάρει άουτ.
22΄ Φάουλ του Άκη Καραλή ο Σαγάνας δε βρίσκει τη μπάλα και πριν φτάσει στο Βαγενά ο Μπίμπας διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
23΄ Λάθος γύρισμα στην άμυνα του Αχελώου ο Μπούτιβας βγήκε από την περιοχή και έδιωξε προ του Γλωσσόπουλου.
25΄ Γύρισμα του Βασίλη Κάκκου από δεξιά πριν τον Ταμπάκη ο Ρουσογιάννης διώχνει σε κόρνερ. Ο Βασίλης Κάκκος εκτελεί κόρνερ η μπάλα βρίσκει το Γλωσσόπουλο και καταλήγει στα χέρια του Μπούτιβα.
29΄ Απευθείας κόρνερ του Βασίλη Κάκκου έδιωξε ο Μπούτιβας.
31΄ Ο Άκης Καραλής δίνει στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σε τετ α τετ με το Φλωρόπουλο πλασάρει, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου διώχνει με τα πόδια και η μπάλα φτάνει ξανά στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που στρώνει στο Στάθη Ζαλοκώστα και αυτός σουτάρει ψηλά.
33΄ Μακρινό σουτ του Ζαχαρόπουλου η μπάλα περνάει άουτ.
36΄ Γέμισμα του Βαρβάτου στον Αποστόλη Μπούτιβα που από πλεονεκτική θέση σουτάρει ελάχιστα άουτ.
37΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Αποστόλη Μπούτιβα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που πέρνάει το Φλωρόπουλο και σε κενή εστία κάνει το 1 - 0.
42΄ Φάουλ του Παπαποστόλου από δεξιά διώχνει με τις γροθιές ο Μπούτιβας.
52΄ Σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.
65΄ Γκολ. Φάουλ του Παπαποστόλου ο Δημήτρης Κάκκος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 - 1.
75΄ Γκολ. Ο Παπαποστόλου με μακρινό σουτ από πλάγια θέση νικάει το Μπούτιβα και κάνει το 1 - 2.
78΄ Ο Ζαχαρόπουλος πασάρει στο Βασίλη Κάκκο που επιχειρεί το σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
80΄ Γκολ. Από πλάγιο άουτ η μπάλα φτάνει στον Παπαποστόλου που από το ύψος της τελικής γραμμής στρώνει στον Ευθυμιόπουλο που πετυχαίνει το 1 - 3.
82΄ Γκολ. Πάσα του Ταμπάκη στον Ευθυμιόπουλο που με πολύ ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία κάνει το 1 - 4.
85΄ Γκολ. Ο Στάθης Ζαλοκώστας με μακρινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 - 4.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας (70΄ Ρόμπολας), Μπαμπάτσικος, Βαγενάς, Βαρβάτος (85΄ Μπούτιβας Σ.), Μπούτιβας Α., Ρουσογιαννης, Ζαλοκώστας Λ., Αϋφαντής (13΄ λ.τ. Καραλής Σ.), Ζαλοκώστας Ε., Καλοκαίρης Ε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Κάκκος Δ., Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος (82΄ Τσίκας), Κάκκος Β., Γλωσσόπουλος (65΄ Μανδέλος), Ταμπάκης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.