Τελευταια Νεα

4 Ιαν 2016

Τον αδικεί η ήττα

Ο Παναιτωλικός κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, όμως γνώρισε την ήττα με 4 - 2 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, όμως έφυγαν τελικά με "άδεια χέρια". 
Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά από γέμισμα του Βιγιαφάνιες ο Κάπελ άνοιξε το κοντρόλ και ο Στιλ τον πρόλαβε. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Βιγιαφάνιες έκανε προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ντρίπλαρε Ταυλαρίδη και Τελάντερ και με σουτ νίκησε το Στιλ κάνοντας το 0 - 1. Όμως στο 6ο λεπτό ο Καρέλης έστρωσε στον Αμπέιντ που σούταρε κάνοντας το 1 - 1. Δύο λεπτά αργότερα ο Στιλ απέκρουσε το σουτ του Μαρκόφσκι και στη συνέχεια ο Μάρκος Πάουλο σούταρε με το Στιλ να διώχνει, τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ. Στο 11΄ ο Κλωναρίδης έστρωσε στον Πέτριτς για το 2 - 1 και στο 16΄ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Μαρκόφσκι μετά από σέντρα του Κάπελ. Από το 29΄ έως το 32΄ ο Παναθηναϊκός είχε τρεις ευκαιρίες με Αμπέιντ, Κλωναρίδη και Καρέλη και στο 37΄ ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία με τον Ουάρντα να σουτάρει άουτ.
Στο 51΄ μετά τη σέντρα του Πράνιτς ο Πέτριτς με σουτ έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει με Κάπελ και Βασιλείου, ενώ στο 90΄ ο Ταυλαρίδης κόντραρε το σουτ του Βασιλείου από κοντά. Το τελικό 4 - 2 διαμόρφωσε στο 92΄ ο Αμπέιντ μετά από γύρισμα του Καλτσά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Νάνο, Βέμερ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Εσιέν, Πράνιτς, Αμπέιντ, Καρέλης (83΄ Μπεργκ), Κλωναρίδης (63΄ Καλτσάς), Πέτριτς (76΄ Λαγός).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν (87΄ Καμαρά), Μύγας (81΄ Κουτρομάνος), Κούσας, Μάκος, Παπάζογλου, Πάουλο, Ουάρντα, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (79΄ Βασιλείου), Μαρκόφσκι.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.