Τελευταια Νεα

5 Ιαν 2016

Εξηγήσεις από Δόξα για την χειρότερη άμυνα

Ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που η ομάδα διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος εξέδωσε η Δόξα Καινουρίου.
Σε ανάρτηση του το olatagoal.gr με τίτλο  "Η χειρότερη άμυνα" , αναφέρθηκε στην άμυνα της Δόξας η οποία σε 16 αγώνες έχει δεχτεί 50 γκολ και με βάση τους αριθμούς διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Το Δ.Σ. εξηγεί τους λόγους που η ομάδα διαθέτει την χειρότερη άμυνα και στην ανακοίνωση τονίζει ότι η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, για παίκτες που εγκατέλειψαν την ομάδα αλλά και την έλλειψη  στήριξης από την τοπική κοινωνία. Ακόμη ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα στο β' γύρο θα παρουσιαστεί καλύτερη.
Η ανακοίνωση:


Μπορεί η ομάδα να διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία , αλλά πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα , όπως οικονομικά, παίκτες εγκατέλειψαν την ομάδα και την άφησαν αβοήθητη καθώς και την έλλειψη επαρκής στήριξης από την  τοπική κοινωνία. Παρόλα αυτά προσπαθεί για την παραμονή της και 'οτι καλύτερο. Το Δ.Σ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος θα παρουσιάσει τον καλύτερο της εαυτό και για αυτό χρειάζεται και την στήριξη του κόσμου της.  

                                                               ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.