Τελευταια Νεα

7 Ιαν 2016

Θόδωρος Λαυράνος: Μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη....και αιχμές για τις μεταγραφικές προτάσεις σε παίκτες της ομάδας του


Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την καλή εμφάνιση και τη νίκη με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά έδωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου, Θόδωρος Λαυράνος, με δηλώσεις του στο olatagoal.gr.  Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μία πειθαρχημένη ομάδα και όταν έβαλαν στο παιχνίδι τους περισσότερο πάθος δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τη νίκη.
Τέλος τόνισε ότι οι μεταγραφές παικτών αυτή την εποχή γίνονται με την συναίνεση και των δύο ομάδων και όχι μιας ομάδας και ενός παίκτη αφήνοντας αιχμές για προτάσεις που δέχονται οι παίκτες της ομάδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
Θεωρώ ότι μετά το 15', όταν κατάλαβαμε ότι έπρεπε να βάλουμε περισοτερο πάθος στο παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες να σκοραρουμε από το πρώτο ημίχρονο. Δεν τα καταφέραμε αλλά ήσασταν αποτελεσματικοί στην αρχή του δεύτερου και καθαρίσαμε σχετικά νωρίς το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και εύχομαι στην ομάδα και στον κόουτς του Αγίου Θωμά καλή συνέχεια και πιστεύω θα την έχει γιατί έδειξε ότι είναι αρκετά δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα.
θα ήθελα να υπενθυμισω σε κάποιους ότι οι μεταγραφές αυτή τη περίοδο γίνονται με τη συναίνεση και των δύο ομάδων και όχι της μιας ομάδας και του παίχτη.
Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.