Τελευταια Νεα

6 Μαρ 2017

Πεντάρα και έτοιμη για άνοδο η Αναγέννηση Ρίγανης

Η Αναγέννηση Ρίγανης κέρδισε με 5 - 1 τους Άτλαντες Αγρινίου για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Κατηγορίας και απέχει μια νίκη από την άνοδο στη Β΄ ΕΠΣΝΑ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Ρίγανης έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των μπαράζ, ενώ οι Άτλαντες με 12 ισοβαθμούν στη 2η θέση με Ολυμπιακό Παναιτωλίου και Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν νωρίς τις προθέσεις τους και ξεκίνησαν με οριζόντιο δοκάρι του Φ. Θ. Πρίτση στο 4′ μετά από εκτέλεση φάουλ, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Παλαιοπάνος με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 16′ είχαν και νέο δοκάρι με το Φ. Θ. Πρίτση. Σε διάστημα ενός λεπτού στο 23′ και στο 24′ δύο γκολ από τους Χ. Σαμαρά και Κουτρομάνο κλειδώνουν την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς αλλά ο Χαραλάμπους αποκρούει το πέναλτι του Κερασιώτη.
Στο 59′ ο Κουτρομάνος ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 63′ ο Ι. Παχής με κεφαλιά πετυχαίνει το πέμπτο γκολ της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 65′ σε 5-1 με πλασέ του Κορέτση ύστερα από εξαιρετική πάσα του Κ. Πεσλή.

Το φιλμ του αγώνα.

4′ Εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Φ. Θ. Πρίτση η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
5′ Γκολ. Κόρνερ από αριστερά του Φ. Θ. Πρίτση η μπάλα φτάνει στον Παλαιοπάνο που σουτάρει και παρά την προσπάθεια του Φ. Πεσλή να αποκρούσει, καταλήγει στα δίχτυα.
12′ Διαγώνιο σουτ του Φ. Θ. Πρίτση η μπάλα καταλήγει άουτ.
13′ Σουτ του Ζαρκαλούτη η μπάλα ελάχιστα άουτ.
16′ Σέντρα από δεξιά του Παλαιοπάνου, πλασέ μέσα από την περιοχή στην κίνηση του Φ. Θ. Πρίτση η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.
18′ Ο Κορέτσης προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω από το Χαραλάμπους αλλά αυτή καταλήγει άουτ.
23′ Γκολ. Αντεπίθεση με το Χ. Σαμαρά που πλασάρει εύστοχα το Βασιλείου για το 2-0.
24′ Γκολ. Νέα αντεπίθεση από δεξιά με τον Ι. Παχή να κάνει την σέντρα και τον Κουτρομάνο με πλασέ να κάνει το 3-0.
38′ Εκτέλεση φάουλ του Ζαρλακούτη η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
44′ Ο Α. Σαμαράς στην προσπάθεια να αποκρούσει βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του με το διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κερασιώτης. αλλά ο Χαραλάμπους αποκρούει.
46′ Κόρνερ του Ζαρλακούτη κεφαλιά του Νταβαρίνου άουτ.
48′ Κόρνερ του Ζαρλακούτη σύγχυση στη μικρή περιοχή και ο Κορέτσης από κοντά με σουτ στέλνει τη μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
57′ Αντεπίθεση με το Φ. Θ. Πρίτση που απέναντι από το Βασιλείου πλασάρει άουτ.
59′ Γκολ. Ο Κουτρομάνος με πλασέ κάνει το 4-0.
63′ Γκολ. Ο Ι. Παχής με κεφαλιά κάνει το 5-0.
65′ Γκολ. Ο Κ. Πεσλής με εξαιρετική πάσα βρίσκει τον Κορέτση στη μικρή περιοχή και αυτός δε δυσκολεύεται να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-1.
72′ Δυνατό σουτ του Ζαρλακούτη διώχνει δύσκολα ο Χαραλάμπους.
81′ Κεφαλιά του Κ. Πεσλή η μπάλα φεύγει άουτ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ: Χαραλάμπους, Παππάς, Ν. Παχής, Α. Σαμαράς(75′ Γραμμένος), Φ. Κ. Πρίτσης, Γ. Θεοδώρου, Κουτρομάνος, Χ. Σαμαράς (81′ Α. Θεοδώρου),Παλαιοπάνος, Φ. Θ. Πρίτσης (67′ Π. Πρίτσης), Ι. Παχής.

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Βασιλείου. Άκυρος, Γρηγορόπουλος (77′ Ρεντζέπης), Νταβαρίνος, Φ. Πεσλής (26΄ λ.τ. Καρδαράς), Κερασιώτης, Λ. Πεσλής, Κύριος, Κορέτσης, Κ. Πεσλής, Ζαρλακούτης.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »