Τελευταια Νεα

21 Οκτ 2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ BET 4!

Καλημέρα σε όλους!!
Από σήμερα, 21 Οκτωβρίου, ξεκινά μία νέα προσπάθεια προβλέψεων στοιχήματος, ΜΟΝΟ μέσα απο το "Όλα τα γκολ" με στοιχηματικές προτάσεις για όλα τα γούστα και για πολλά κέρδη. 


Σήμερα 21/10/2019 το κουπόνι προσφέρει ευκαιρίες για ποντάρισμα και γι αυτό εμεις είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την δική μας... BET 4 για την σημερινή ημέρα. 
Θα ξεκινήσουμε απο την Πρεμιερ Λιγκ και τον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Σεφιλντ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο το 0-0 με την Γουότφορντ σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να ειναι ουσιαστικοί στην επίθεση. Τίποτα το ιδιαίτερο απο την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. 
Απο την άλλη, έχουμε την Άρσεναλ η οποία είναι ανώτερη ποιοτικά και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. 
Προέρχεται από την δύσκολη νίκη επί της Μπράιτον εντός έδρας με 1-0 ενώ στα αγωνιστικά έχουμε την μεγάλη επιστροφή του επιθετικού Λακαζέτ ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του Ουνάι Έμερι
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
Μεταφερόμαστε στην Ιταλία για το παιχνίδι Μπρέσια-Φιορεντίνα.
Οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο χρονικό διάστημα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και παράλληλα παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, με τελευταίο την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ουντινέζε με 1-0. Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Φρανκ Ριμπερί. 
Η Μπρέσια προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, έχει 6 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της αλλά η Φιορεντίνα αν θέλει να διεκδικήσει τα κορυφαία ευρωπαικά εισιτήρια τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
Πάμε να ρισκάρουμε τώρα. Β' Γερμανίας και ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Αρμίνια Μπίλεφελντ και Αμβούργο. 
Ξεκινάμε με τους φιλοξενούμενους. Το Αμβούργο εχει να κερδισει εκτός έδρας από τις 25 Αυγούστου στο ματς απέναντι στη Καλσρούη όπου εκεί είχε επικρατήσει με 2-4. Είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς αλλά η αναμέτρηση αυτή αποτελεί το πρώτο crash test για την ομάδα του Χένινγκ. Είναι ξεκάθαρο ότι το Αμβούργο έχει ως μόνο του στόχο την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. 
Απο την άλλη η γηπεδούχος Αρμίνια Μπίλεφελντ. Και αυτη στοχεύει στην άνοδο. Μεγάλη δύναμή της η έδρα της αν και φαίνεται ότι φέτος παίζει καλύτερα στα εκτός. Προέρχεται απο εκτός έδρας νίκη επί της Όσναμπρικ με 0-1 με γκολ του Βογκσλάμερ στο 57'. Ειναι 2 βαθμούς πίσω από το Αμβούργο στη βαθμολογία και γι αυτήν είναι μια μεγάλη πρόκληση το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Πολύ ισσοροπημένη αναμέτρηση. Και οι δύο σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ, G-G, ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 1-1
Τέλος κλείνουμε το πρώτο BET 4 με την αναμέτρηση Λανς-Οσέρ για την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.
Η Λανς έχει ξεκινήσει σπουδαία τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Σε 10 αγώνες έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, με απίστευτη ψυχολογία, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και "βλέπει" άνοδο. 
Απο την άλλη, η πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη του γαλλικού ποδοσφαίρου Οσέρ μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 4-3-3 , βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας ενώ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Χάβρης με 2-0. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής κυριαρχεί η ισοπαλία αλλα στο σημερινό παιχνίδι, η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λανς, που θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της είναι αυτά που την κάνουν και φαβορί στην αναμέτρηση.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

Συνοψιζοντας:
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 2
Μπρέσια-Φιορεντίνα 2
Αρμίνια Μπλεφελντ-Αμβούργο Χ /G-G/ Τελ. Σκορ 1-1
Λανς-Οσερ 1

Καλη επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.